Početna » NOVOSTI » Politika » Krivokapić predstavio “Manifest za okupljanje progresivnih snaga”
Ranko Krivokapić

Krivokapić predstavio “Manifest za okupljanje progresivnih snaga”

  

Predsjednik Socijaldemokratske partije Ranko Krivokapić predstavio je “Manifest za okupljanje progresivnih snaga” predstavnicima diplomatskog kora u Crnoj Gori.

Krivokapić je istakao da je Crnoj Gori potrebno okupljanje snaga koje našu državu doživljavaju kao demokratsku, građansku, evropsku i evroatlantsku kako bi spriječili dalje urušavanje institucija i političkog sistema.

“U našem Ustavu je zapisano da parlament usvaja plan razvoja Crne Gore i upravo je to potreba zemlje čije se ekonomsko i socijalno stanje pogoršava konstantno. Za SDP je ključno okupljanje snaga oko novih razvojnih ciljeva, kako bi od Crne Gore napravili državu u kojoj će građani kvalitetno i dobro živjeti. Potreban je dogovor progresivnih snaga kako bi zajedno pokrenulili državu naprijed i rješavali nagomilane probleme”, naveo je Krivokapić u obraćanju ambasadorima.

U razmjeni mišljenja, predsjednik Krivokapić je saopštio da SDP smatra da ne treba ponovo da se bavimo već završenim pitanjima i da je za početak rješavanja političke krize ključno to da vlast pristane na održavanje parlamentarnih izbora zajedno sa predsjedničkim i lokalnim tokom naredne godine.

Članovi diplomatskog kora su se takođe interesovali za pojedine segmente Manifesta, vezane za ekonomska i druga pitanja.

www.cdm.me

Check Also

SD: Gdje je nestao Ranko Krivokapić?

Socijaldemokrate Crne Gore navode da se ovih dana javnost sa razlogom pita gdje su se ...

SDP traži da Tužilaštvo procesuira Brajovića

užilaštvo mora pokazati da zakon važi jednako za sve i odmah procesuirati Ivana Brajovića i ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *