Početna » NOVOSTI » Politika » Krivokapić predstavio “Manifest za okupljanje progresivnih snaga”
Ranko Krivokapić

Krivokapić predstavio “Manifest za okupljanje progresivnih snaga”

  

Predsjednik Socijaldemokratske partije Ranko Krivokapić predstavio je “Manifest za okupljanje progresivnih snaga” predstavnicima diplomatskog kora u Crnoj Gori.

Krivokapić je istakao da je Crnoj Gori potrebno okupljanje snaga koje našu državu doživljavaju kao demokratsku, građansku, evropsku i evroatlantsku kako bi spriječili dalje urušavanje institucija i političkog sistema.

“U našem Ustavu je zapisano da parlament usvaja plan razvoja Crne Gore i upravo je to potreba zemlje čije se ekonomsko i socijalno stanje pogoršava konstantno. Za SDP je ključno okupljanje snaga oko novih razvojnih ciljeva, kako bi od Crne Gore napravili državu u kojoj će građani kvalitetno i dobro živjeti. Potreban je dogovor progresivnih snaga kako bi zajedno pokrenulili državu naprijed i rješavali nagomilane probleme”, naveo je Krivokapić u obraćanju ambasadorima.

U razmjeni mišljenja, predsjednik Krivokapić je saopštio da SDP smatra da ne treba ponovo da se bavimo već završenim pitanjima i da je za početak rješavanja političke krize ključno to da vlast pristane na održavanje parlamentarnih izbora zajedno sa predsjedničkim i lokalnim tokom naredne godine.

Članovi diplomatskog kora su se takođe interesovali za pojedine segmente Manifesta, vezane za ekonomska i druga pitanja.

www.cdm.me

Check Also

Zbog Rankove prijateljice se mijenjaju pravila

Zbog bliske prijateljice predsjednika Socijaldemokratske partije Ranka Krivokapića u Luci Kotor je promijenjen akt o ...

,,DPS će pod pritiskom pristati na nove izbore”

Demokratska partija socijalista će pod međunarodnim i unutrašnjim pritiskom morati da pristane na održavanje novih ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *