Početna » ŽIVOT + » Horoskop » Ova četiri znaka su kraljevi promiskuiteta, ne mogu bez seksa

Ova četiri znaka su kraljevi promiskuiteta, ne mogu bez seksa

 

Zbog opsjednutosti seksom, pripadnike ovih znakova je teško smiriti i zadržati pored sebe. Dakle, budite veoma obazrivi.

Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole da imaju opcije – sa svime u svom životu. Vole da znaju o svemu i svačemu ponešto, a ako treba i da rasture neku vezu da bi proširili svoje seksualno znanje, oni će to uraditi. Što je najgore, nikada se neće zadovoljiti i stalno traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere. 

Kada je Strijelac u pitanju, njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dijete Zodijaka voli da je slobodno, sve proba jedanput i juri svoje strasti, bez obzira na to koliko one bile dostupne ili ne. Zbog ovoga Strijelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u svako doba. 

Ribe žive za male izlete, a seks može biti jedan od njih. Više od toga Ribe su sklonije da žive u svijetu fantazije, pa često poljube previše žaba pre nego što pronađu princa. Iz tog razloga promiskuitet više govori o njihovom nepopravljivom optimizmu za pravom ljubavlju nego za željom za seksom. 

Ova lista bi bila nekompletna bez Škorpije, znaka koji predstavlja seks. Zanimljivo je da Škorpija može ići iz krajnosti u krajnost – ili će imati previše partnera ili će biti potpuno obuzeti sobom. Bez obzira na to, seks je veliki dio njihove ličnosti koji ih jako intrigira zbog čega je u stalnoj potrazi za novim seksualnim iskustvima koje smatra sportom.

Super žena

Check Also

BRENA: “Ko ugrabi dva puta nedeljno, taj ima sreće!”

Folk zvezda retko priča o intimnim detaljima iz svog života, ali je ovog puta napravila ...

DJEVOJKE OPREZ! Ova tri horospkopska znaka će vas SIGURNO PREVARITI na ljetovanju!

    Vaš partner je otišao na more sa svojim društvom? Opterećivali se vi prevarama ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *