SUĐENI JEDNO ZA DRUGO! Ove kombinacije znakova biće zajedno KAD-TAD - Volim Podgoricu

SUĐENI JEDNO ZA DRUGO! Ove kombinacije znakova biće zajedno KAD-TAD

Kada se oni sretnu sve pršti od strasti. I njihova ljubav je neizbežna, ostvariće se sigurno tokom života.

 

Ovan i Vaga

Sirova i magnetična energija Ovna i suptilan šarm Vage stvaraju veliku hemiju. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov kome je teško odoljeti.

Problemi u odnosu mogu nastati kada pristojno ponašanje i život po pravilima Vage počnu da nerviraju Ovna. Da bi veza uspjela, potrebno je da ova dva znaka svoje suprotstavljene prirode – spoje u zajedničke aktivnosti.

Bik i Škorpija

Kada se nježni Bik otvori pred Škorpijom i vidi njegovu strast za životom, dolazi do velike vatre i želje. Kada dođe do veze, ne mogu da se zasite jedno drugog, ali sukobi su neizbježni.

Bika umara tempo Škorpije. Ako se strast usmjeri u zajednička druženja sa prijateljima i aktivnosti, stvari mogu da se poboljšaju.

Blizanci i Strijelac

Privlačnost između ova dva znaka nije samo fizička, već se odražava i na mentalnom nivou. Radoznali Blizanac i filozof Strijelac obožavaju međusobne razgovore.

Blizance ipak može da iznervira stav Strijelca da on sve najbolje zna, dok Strijelac partneru zamjera povremenu nonšalantnost. Rešenje je u zajedničkim aktivnostima, a posebno putovanjima.

Rak i Jarac

Osjećajnost Raka i snaga Jarca predstavljaju idealan spoj. Strast može da pokvari osećaj Raka da ga Jarac ignoriše.

Moraju stalno da se podsjećaju da nisu samo partneri, već i ljubavnici.

Lav i Vodolija

Kralj svog svemira Lav ne može da odoli slobodnoumnoj Vodoliji, koja priznaje samo svoj autoritet. Buntovnički duh oduševljava Lava, a za Vodolije je najprivlačnija Lavova harizma.

Prevelika potreba Lava za pažnjom i protivljenje Vodolije svim društvenim konvencijama mogu da dovedu do problema.

Djevica i Ribe

Djevica voli red, Riba odbija rutinu i ovo je dovoljno da se privuku. Vezu oboje posmatraju kao način da preokrenu život onog drugog.

Neobuzdanoj Ribi može u jednom trenutku da dosadi Devica, a želja za kontrolom Djevice može da postane prepreka za suprotnu stranu. Spremnost na kompromis spasava vezu.

Astro zabava

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com