Početna » ŽIVOT + » Horoskop » Ove kombinacije znakova biće zajedno kad-tad

Ove kombinacije znakova biće zajedno kad-tad

 

Kada se oni sretnu sve pršti od strasti. I njihova ljubav je neizbežna, ostvariće se sigurno tokom života.

 

 

Ovan i Vaga 

Sirova i magnetična energija Ovna i suptilan šarm Vage stvaraju veliku hemiju. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov kome je teško odoljeti. 

Problemi u odnosu mogu nastati kada pristojno ponašanje i život po pravilima Vage počnu da nerviraju Ovna. Da bi veza uspjela, potrebno je da ova dva znaka svoje suprotstavljene prirode – spoje u zajedničke aktivnosti. 

Bik i Škorpija 

Kada se nježni Bik otvori pred Škorpijom i vidi njegovu strast za životom, dolazi do velike vatre i želje. Kada dođe do veze, ne mogu da se zasite jedno drugog, ali sukobi su neizbježni. 

Bika umara tempo Škorpije. Ako se strast usmjeri u zajednička druženja sa prijateljima i aktivnosti, stvari mogu da se poboljšaju. 

Blizanci i Strijelac 

Privlačnost između ova dva znaka nije samo fizička, već se odražava i na mentalnom nivou. Radoznali Blizanac i filozof Strijelac obožavaju međusobne razgovore. 

Blizance ipak može da iznervira stav Strijelca da on sve najbolje zna, dok Strijelac partneru zamjera povremenu nonšalantnost. Rešenje je u zajedničkim aktivnostima, a posebno putovanjima.

 

Rak i Jarac 

Osjećajnost Raka i snaga Jarca predstavljaju idealan spoj. Strast može da pokvari osećaj Raka da ga Jarac ignoriše. 

Moraju stalno da se podsjećaju da nisu samo partneri, već i ljubavnici. 

Lav i Vodolija 

Kralj svog svemira Lav ne može da odoli slobodnoumnoj Vodoliji, koja priznaje samo svoj autoritet. Buntovnički duh oduševljava Lava, a za Vodolije je najprivlačnija Lavova harizma. 

Prevelika potreba Lava za pažnjom i protivljenje Vodolije svim društvenim konvencijama mogu da dovedu do problema. 

Djevica i Ribe 

Djevica voli red, Riba odbija rutinu i ovo je dovoljno da se privuku. Vezu oboje posmatraju kao način da preokrenu život onog drugog. 

Neobuzdanoj Ribi može u jednom trenutku da dosadi Devica, a želja za kontrolom Djevice može da postane prepreka za suprotnu stranu. Spremnost na kompromis spasava vezu.

Astro zabava

Check Also

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. NOVEMBAR: Strijelac će naći ljubav na neočekivanom mjestu, a Lavu samo jedna stvar može da sačuva vezu

Saznajte da li će vam zvijezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. ...

Dnevni horoskop za 5. novembar: Strijelčevi, očekuje vas izuzetno lijep dan koji ćete provesti sa svojim partnerom

OVAN POSAO: Nije preporučljivo da ulazite u bilo kakve rizike na poslovnom planu jer biste ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *