Početna » ŽIVOT + » Ljubav i sex » Ove stvari su gore od prevare?
Ilustracija

Ove stvari su gore od prevare?

 

Ne možeš da zamisliš bolniju stvar od partnerove nevjere? Razmislili smo o nekim stvarima koje bi mogle biti gore od toga

1. Emocionalna udaljenost

Biti u vezi s partnerom koji ne želi otvoreno da razgovara o svojim problemima i koji je u potpunosti emocionalno nepristupačan definitivno nije lako. Češće je bolnije to vječno čekanje da ti se napokon otvori nego da ti bude jedanput nevjeran.

2. Emocionalna nevjera

Znati da je tvoj partner zaljubljen u drugu osobu – čak i ako nije imao tjelesni kontakt s njom. Zar nije puno gore saznati da ti partner voli neku drugu od neke beznačajne afere?

3. Nezainteresovanost

Neopisivo je bolno kada tvog dečka ne zanimaju tvoje potrebe, planovi i želje. Ako nemate šanse za zajedničku budućnost, najbolje je da odmah raskinete jer takva veza ionako uglavnom završi emocionalnom ili fizičkom nevjerom.

4. Igre moći

Ako te partner stalno ponižava pred drugima i još u tome uživa, trebalo bi da što prije pobjegneš od takve osobe. Takva veza temeljena na neravnopravnom odnosu snaga može uzrokovati ozbiljne psihičke posljedice koje kasnije moramo nadilaziti puno dublje nego što bi nam trebalo da prebrodimo razočaranje zbog jedne preljube.

5. Fizičko i psihičko nasilje

Ako je nasilan, tretira te kao da si bezvrijedna i još te uz to psihički maltretira, to je vjerovatno najgora stvar koja ti se može dogoditi u vezi. U tom slučaju odmah pobjegni od takve toksične veze.

24 sata.hr

Check Also

EPILOG SKANDALA: Ovo su USLOVI pod kojima je DR DOBRICA POMAGAO “SIROTOM STUDENTU”: A njegova supruga imala je jedan DODATNI USLOV!

Veliki skandal nastao je posle gostovanja studenta medicine Milana Jevđića u emisiji Tatjane Vojtehovske. On je digao Srbiju ...

NAUČITE OD NJIH: Ova četiri znaka nikada nisu prevarena!

Prevara je najteži prekršaj u vezi i često “kamen spoticanja” preko koga je malo ko ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *