OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU UVIJEK PREVARENI I OSTAVLJENI - Volim Podgoricu

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU UVIJEK PREVARENI I OSTAVLJENI

 

 

Iako ovi znakovi sanjaju o savršenom životu i vječnoj ljubavi sa partnerom, često budu grubo prevareni i ostavljeni…

Vodolija

S obzirom da su toliko zaokupljene sobom, Vodolije često ne primjećuju kada je njihov partner nezadovoljan. Upravo zbog toga, može se desiti da budu prevareni, a kada njihova bolja polovina ode, Vodolija se neće čak ni zapitati gdje je pogriješila.

Djevica

Djevice sve u životu baziraju na logici, a mnogo manje na emocijama, a partner to kada osjetiti možda će poželjeti da pronađe emotivnu utjehu na nekom drugom mjestu.

Strijelac

Vatrenom Strijelcu je teško odoljeti, a njegova urođena želja za lovom ga stavlja na spisak najboljih ljubavnika. Ipak, s obzirom da posvećuju previše pažnje fizičkom, a manje emotivnom segmentu, njihovim partnerima to vremenom može zasmetati.

Ovan

Iako je jak i samouvjeren, Ovan je često naivan. Ima tendenciju da gleda na život kroz ružičaste naočare. Zbog toga se može desiti da ne primijeti da nešto nije u redu, iako je svima drugima jasno.

Blizanci

Zbog flerta sa drugim osobama i često previše prohtjeva u seksu, Blizanci često nisu na listu preporučivih osoba za vezu. Partneri se često osjećaju nesigurni, gube samopouzdanje, pa sreću traže na drugim mjestima.

Astro zabava

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com