PAŽNJA! OVAKVE DJEVOJKE BRZO OSTANU SAME! - Volim Podgoricu

PAŽNJA! OVAKVE DJEVOJKE BRZO OSTANU SAME!

 

Ukoliko je sve predodređeno vašem partneru, i ukoliko nemate svoj stav, izgubićete ga veoma brzo…

Da li ste nekad čule o fenomenu dobre djevojka koja vremenom uguši svu hemiju, energiju, seksualnost, želju u ljubavnom odnosu da zapravo na kraju bude ostavljena jer je previše dobra i previše je sebe izgubila u vezi.

Ukoliko vam je djelimično poznato, dozvolite nam da vas upoznamo sa sindromom “dobre djevojke” koji je zapravo sve samo ne dobar jer uglavnom rezultat je isti – singl status.

Ovo su signali da je vrijeme da okrenete novi list i ne bude više “dobra djevojka” koja sve toleriše i stavlja sebe na posljednje mjesto.

Riječ “ne” se jednostavno ne nalazi u vašem rečniku. Posebno kada razgovarate sa svojim dragim, spremni ste na sve, da žrtvujete svoje planove, želje…samo da bi mu uvijek bili pri ruci i dostupne.

Skoro uvijek se slažete s njegovim mišljenjem jer mislite da ćete mu biti manje privlačne, ako iznesete svoje.

Vaše želje i mišljenje je uvijek u drugom planu, jer se bojite da mu nećete biti dobre ako mu pokažete svoju pravu stranu.

Konstantno pronalazite opravdanja za njegovo grozno ponašanje.

Nije raspoložen, težak dan na poslu, teška godina…ružno vrijeme! Uvijek imate spreman spisak stvari zbog čega se on ponaša tako prema vama.

Radite sve kako bi on bio zadovoljan.

Nadate se da će vam uzvratiti istom mjerom i umjeti da cijeni vašu žrtvu, zato se trudite da ga u svakom smislu oraspoložite i zadovoljite.

Sebe uvijek stavljate na drugo mjesto jer mislite da će više cijeniti to što vam je i te kako bitan.

Ne treba vama prvo mjesto u njegovom životu, zadovoljavate se sitnicama i nadate se boljoj budućnosti.

Nikada ne kažete iako postoji spisak stvari koji vam smeta jer se nadate da će umjeti da cijeni to što dajete sve od sebe da vaša veza uspije.

Sindrom dobre djevojke možda će se svidjeti malom broju muškaraca, ali većina njih, bar oni koji su vrijedni spomena, vole žene koje umiju da se izbore za sebe. Ova grupa djevojaka koja se slaže sa svime što kažu vrlo brzo im postanu jako dosadne.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com