Humanitarno veče “Pleši za djecu” - Volim Podgoricu

Humanitarno veče “Pleši za djecu”

Globalno prepoznatljiv brend luksuznog nakita Misahara organizuje humanitarno disco veče “Pleši za djecu”, po uzoru na svjetski poznati njujorški Studio 54. Donatorsko veče ordžaće se 22. jula na bazenu Porto Montenegro jahting kluba i u noćnom klubu Platinum.

 “Sva prikupljena novčana sredstva biće namijenjena za liječenje djece koja se bore sa cerebralnon paralizom u sklopu aktivnosti humanitarne organizacije Budi human. Noćni klub Platinum u Porto Montenegru ‘’vratiće se’’ u 70-te i 80-te godine njujorškog clubbing-a, od muzike do mode tog kultnog doba”, saopštila je fondacija Budi human.

Dizajnerka brenda Misahara, Lepa Galeb Roskopp, tim povodom, organizovaće i luksuznu lutriju s poklonima koje donira njen brend, interesantnim paketima koje daruje Porto Montenegro, kao i drugi sponzori poput Regent Porto Montenegro, Aman Resorts-a, i mnogih drugih brendova koji posluju u Crnoj Gori.

Lutrijske kartice biće prodavane po startnoj cijeni od 20 eura za ulaznicu, i sva prikupljenja sredstva biće namijenja projektima fondacije Budi human i djeci koja se bore sa cerebralnom paralizom.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što organizujemo i podržavamo humanitarne akcije širom svijeta, pogotovo u zemlji u kojoj je Misahara kao brend ‘’usidrena’’. Toliko je lijepih istinskih razloga zašto nam je fondacija Budi human partner u ovom projektu, a prvenstveno zbog toga što na najljepši način pružaju podršku djeci”, istakla je Lepa Roskop.

Goran Jovanović, izvršni direktor fondacije Budi human, kazao je da će sredstva prikupljena biti usmjerena za djecu koja boluju od cerebralne paralize.

“Sam događaj jeste nastavak onoga što je urađeno sa Teletonom i vrlo sam zahvalan što je Misahara pronašla nas kao partnera i ukazala nam povjerenje da raspolažemo s tim novcem, odnosno taj novac koji bude prikupljen, rasporedimo ravnomjerno svoj djeci kojoj treba u tom trenutku pomoć”, izjavio je Jovanović.

(Rtcg)

 

1 komentar

  1. I am frequently to blogging and i also genuinely appreciate your posts. The article has truly peaks my interest. My goal is to bookmark your site and maintain checking choosing details.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com