PODGORICA: Policija uz pomoć građana lišila slobode lica za koje se sumnja da su izazvali požar - Volim Podgoricu

PODGORICA: Policija uz pomoć građana lišila slobode lica za koje se sumnja da su izazvali požar

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su juče uz pomoć građana lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Naime, službenici CB Podgorica su, 19.07.2017. godine, lišili slobode P.K. (56) iz Albanije, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u Golubovcima na štetu U.D. (44), A.J. (62) i K.D. (48). On je ovo krivično djelo počinio na način što je, kako se sumnja upotrebom upaljača otvorenim plamenom zapalio travu i nisko rastinje u dijelu dvorišta, i tom prilikom ugrozio kuće i poslovne objekte oštećenih lica.

Pravoremenom i brzom akcijom službenika podgoričke policije uz pomoć građana ovo lice je lišeno slobode.

Požar je lokalizovan u kratkom roku i na taj način su spriječene veće posledice.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac u Podgorici koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje d je počinilo krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

1 komentar

  1. Your website is beautifully decorated and effortlessly navigated. We have enjoyed going to this internet site currently and hope to go to quite a few additional occasions inside future.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com