Sendi Rivera i Klaudija Kastel u petak u Ulcinju - Volim Podgoricu

Sendi Rivera i Klaudija Kastel u petak u Ulcinju

Američki DJ i producent  Sendi  Rivera i njegova koleginica iz Španije Klaudija Kastel (na slici) novi su potvrđeni izvođači After Beach Parties festivala, koji će nastupiti sjutra u kajt surf klubu “D'Olcinium” na Velikoj plaži u Ulcinju.

Rivera je već nekoliko puta gostovao na ABP-u pod pseudonimom Kings of Tomorrow. Njujorški DJ uspješnu karijeru započeo je sa 13 godina u Harlemu. Sa produkcijom je počeo 1992, prvu izdavačku etiketu “BlackWiz” formirao je godinu dana kasnije, a drugu “Deep Vision Records” 19995. Svjetskoj publici najpoznatiji je po hit singlu “Finally” koji je osvojio top liste širom planete, pod alijasom Kings of Tomorrow.

C Castel (Klaudija Kastel) je bivši top model koji je prvi poslovni ugovor sa modnim agencijama takođe sklopila sa 13 godina, ali su je njene preference vodile ka muzičkoj karijeri, a kontakti iz modne industrije omogućili su joj da nastupa na najvećim smotrama mode širom svijeta i osvoji titulu Fashion TV DJ-a. Prve klupske nastupe imala je 2003, a debi na top listama 2010. Sarađivala je sa Riverom, kao i legendarnim Rodžerom Sančezom.

Osmi After Beach Parties u organizaciji Montegero Event agencije počeo je 15. jula i trajaće do 15. avgusta, a održavaće se na plažama od Ulcinja do Herceg Novog. Svi programi ovog festivala počinju u poslijepodnevnim časovima i besplatni su. 

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com