Stanje na svim požarištima je stabilno i pod kontrolom - Volim Podgoricu

Stanje na svim požarištima je stabilno i pod kontrolom

Stanje na svim požarištima u opštini Tivat jutros je potpuno stabilno i pod potpunom je kontrolom.

Vatre najviše ima na dijelu kod Solila i Topliša, ali ona ne ugrožava naselja, objekte ni lokalni put za Radoviće.

Prema riječima komandira Službe zaštite i spasavanja Zorana Barbića na taj požar koji još gori u nepristupačnoj i neprohodnoj šikari tokom poslijepodneva dejstvovaće neki od protvpožarnih aviona ili helikoptera koji su već prisutni u Tivtu ili se očekuju do kraja dana.

Trenutno su naime sve vazdušne snage angažovane na gašenju požara na hercegnovskom dijelu Luštice oko Obosnika i sela koja gravitiraju u tom dijelu, a gdje je sinoć tokom noći situacija povremeno bila kritična.

Hipotekarna banka donirala crijeva i drugu sitnu opremu

Hipotekarna banka je danas tivatskim vatrogascima donirala vatrogasna crijeva i drugu sitnu opremu u vrijednosti od hiljadu eura.

Komandiru tivatske Službe zaštite i spašavanja Zoranu Barbiću donaciju su uručile Ana Ristić, direrktorka marketinga Hipotekarne i Ljiljana Glavanović, rukovodilac eklspoziture ove banke u Tivtu.

 “Htjeli smo da damo mali doprinos i pomognemo hrabrim vatrogascima koji se bore sa vatrenom stihijom. Želimo da iskažemo veliku zahvalnost i na neki način malo da olakšamo njihovu u borbu. A kasnije ćemo, svi zajedno, nadoknaditi sve ono što je uništeno”, kazala je Ana Ristić.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com