Uhapšeno još 213 osoba, pronađena droga, oružje…. - Volim Podgoricu

Uhapšeno još 213 osoba, pronađena droga, oružje….

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u nastavku akcije “Ares” u prethodnih nekoliko dana, uhapsila 213 osoba, otkrila dvije laboratorije za proizvodnju marihuane, zaplijenila 385 kilograma različitih vrsta narkotika i veću količinu oružja i municije.

“Pripadnici policije nastavili su na teritoriji 25 gradova sa odlučnom akcijom na suzbijanju kriminala, prije svega kada je riječ o borbi protiv narkotrafikinga”, istakao je Stefanović i dodao da je policija podnijela krivične prijave u redovnom postupku protiv 258 osumnjičenih.

Ministar Stefanović je istakao da je u nastavku akcije Ares procesuirano više od 470 osoba, koji se sumnjiče da su počinile brojna krivična djela, prije svega neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljeno držanje oružja, prevara, primanje i davanje mita, teške krađe i druga krivična djela.

“Policija je u nastavku akcije „Ares“ zaplijenila čak 385 kilograma različitih narkotika, a otkrivene su i dvije laboratorije za proizvodnju marihuane. Samo u jednoj od tih laboratorija na teritoriji Beograda zaplijenjeno je 235 kilograma marihuane”, naglasio je ministar policije.

Prema njegovim riječima, oduzeto je i 19 pušaka, 15 pištolja, jedna bomba, kao i 14 automobila od kojih je 10 ukradeno u ranijem periodu i oni su odmah vraćeni vlasnicima.

Stefanović je poručio da će se ovakve aktivnosti nastaviti i dalje i da će prije svega biti usmjerene na suzbijanje trgovine narkoticima, jer “želimo da naša djeca budu bezbjedna, ali nećemo dozvoliti ni da se bilo koji kriminalac u našoj zemlji osjeća sigurno”.

 (Kurir)

1 komentar

  1. Gaming pc’s aren’t as difficult as you may perhaps think, and creating your very own gaming pc is not as tricky as a whole lot of folks would make you consider. Because you by now have a distinct software in head when constructing your individual gaming machine, there are actually only three main elements you have to have to worry about, and every little thing else is truly secondary: the processor, video clip card, and RAM.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com