URNEBESAN VIDEO: Marko Milačić da se izvini Milu Đukanoviću (VIDEO) - Volim Podgoricu

URNEBESAN VIDEO: Marko Milačić da se izvini Milu Đukanoviću (VIDEO)

Miroljub Petrović, kontroverzni doktor nauka poznat po svojim radikalnim idejama  i izjavi “Ideš pod mač bato”, tokom gostovanja na RT Sputnik,  osvrnuo se političku scenu u Crnoj Gori i dao savjet  Marku Milačiću građanskom aktivisti iz Podgorice.

Petrović objašnjava da je njegov rođak mladi i perspektivni opozicioni lider Marko Milačić i dodaje da treba da se izvini Milu Đukanoviću i njegovoj porodici zbog uvreda, jer i od njega postoje gori.

Tamošnja opozicija ne radi ništa pametno, već samo kritikuje režim, kaže Petrović i dodaje da Crn Gora ima resurse koje bi mogla da iskoisti da bude lider u turizmu ali to neko treba da osmisli i da radi. 

Pogledajte video: 

2 komentara

  1. Pa dobro, gospodin petrovic upozorava indirektno na opasnost od gradjanskih sukoba. Svaka Vlast ako se silom mijenja, narod strada na neki nacin. OVaj metod da Srpkinje povecaju natalitet u Crnoj Gori, je vec mogao da da rezultata. Da svaka Srpska porodica ima bar 3je do 4voro djece, Milo Lopov nikad ne bi mogao da povjedi ni na izborima! Uvjek kad smo revolucijom ili ratom mijenjali vlas najebali smo, bnar u 21. vijeku… Dajte ljudi mirno da msijenimo DPS sektu, da ne krvarimo po ulicama, i da ne zavijamo jos majki u crno ionako im je mucan zivot! Miroljub samo poziva na mirno resenje sistema, i ljudski dogovor! A Milo i DPS su svakako ispricana prica, oni nemaju nikakvu moc i nikakav znacaj, treba narod sdacuvati i mir! Milu je isteklo vrijeme, ionako je prodao dusu djaVOlu, pa sad neka vidi on sa njim kako ce, a mi sa nasom Crnom Gorom kad nam je ostavi ovako poharano da vidimo kako cemo je dic?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com