DF UPUTIO DOPIS IVICI STANKOVIĆU: “Problem tajnog praćenja i prisluškivanja izguraćemo do kraja” - Volim Podgoricu

DF UPUTIO DOPIS IVICI STANKOVIĆU: “Problem tajnog praćenja i prisluškivanja izguraćemo do kraja”

Demokratski front uputio je dopis Vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću u kojem traže da ispita na osnovu ćega su lideri te političke grupcije prisluškivani.

Funkcioner DF-a Predrag Bulatović kazao je da je Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić prisluškivao njega i lidera NOVE Andriju Mandića u jednom podgoričkom kafiću.

“Problem tajnog praćenja i prisluškivanja izgur:aćemo do kraja. Juče Specijalni državni tužilac nije objasnio kako se u transkriptima koji su objavljeni na sajtu Tužilaštva našao razgovor između mene Mandića i treće osobe. Mi zahtjevamo da nam Ivica Stanković każe na osnovu čega smo praćeni i prisluškivani. Osnovano sumnjamo da Milivoje Katnić stoji iza našeg prisluškivanja da bi napravio nove konstrukcije”, rekao je Bulatović.

Lider PzP-a Nebojša Medojević kazao je da je ovo što radi Tužilaštvo “skandal i presedan u zemlji koja je kandidat za članstvo u EU”.

“U Crnoj Gori se vraća duh jednopartijskog sistema i diktature i za to će biti obavještene i međunarodne institucije”, rekao je Medojević.

Lider NOVE Andrija Mandić kazao je da je siguran da iza prisluškivanja funkcionera DF-a stoji lično Milivoje Katnić.

“Pozivamo ih da ukone transkripte ili da stave transkripte cijelih razgovora”, rekao je Mandić.

On je pozvao da Katnić objavi kominikaciju između njega i tužioca Čađenovića “u kojem mu sugeriše da nagovori Dikića koga da optuži”.

cdm.me

1 komentar

  1. Lelleee… Dje mi zivimo!+ Pvaj Katnic je zreo za ludnicu, ili bar DObrotu malo da odmori celavu glavu… Pa ima li ijedan pravnik u cg da ne place i smije se istovremeno, kad cita ovo????

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com