Nikolić: Samo političke kukavice koriste prijetnje umjesto argumenata - Volim Podgoricu

Nikolić: Samo političke kukavice koriste prijetnje umjesto argumenata

Demokratama se, sad već dokazano po pravilu, bave potpuno perifernim stvarima i bježe što dalje od suštine, kazala je Danica Nikolić iz Službe za informisanje Demokratske partije socijalista.

Tako i današnje saopštenje Dženana Kolića, rekla je, “vrvi od površnosti i besmisla, nevaspitanja i prijetnji kojima je, po zna koji put, do kraja ogolio Demokrate.”

“Ne treba ni Bečić ni Kolić da brinu za potpisivanje saopštenja DPS-a. Od Službe za informisanje, preko naših poslanika i drugih funkcionera, sve do svakog našeg člana, a ima ih preko 100.000, o Demokratama misli isto, upravo ono što im poručujemo u svakom saopštenju. Da Demokrate relaksiram glavobolje, a crnogorsku javnost besmislica koje im iz te partije svakodnevno sipaju, evo samo jednog imena, od mogućih 100.000, u potpisu. Koji ćete sada problem izmisliti?” navodi Nikolić.

Kako je kazala, “Za razliku od Bečića i Kolića, elementarno vaspitanje i dostojanstvo mi ne dozvoljavaju da se služim prijetnjama i lažima.”

“Ali mi isto tako nalažu da ne dozvolim bilo kome da besprizorno sipa uvrede, između ostalih, i na moj račun, samo zbog pripadnosti jednoj ideji i partiji, ili zbog posla koji obavljam. Takav nastup Demokrate definiše kao diskriminatore i kreatore atmosfere linča, a to vam sigurno nećemo dozvoliti,” napominje Nikolić.

Pokušaj članova Demokrata da “prikriju političku prošlost”, smatra ona, veliki je problem te partije, a ne prednost.

“Vaš pokušaj da prikrijete svoju političku prošlost, pa bezuspješno demantujete da vam je lider partije bio do nedavno u SNP-u, još od vremena kada se ta partija pod rukovodstvom Predraga Bulatovića i uz zdušnu pomoć Vojislava Koštunice, svim silama borila protiv crnogorske nezavisnosti, a koju ni do danas nije priznala, vaš je veliki problem, a nikako nije prednost. Ima vas još u tom kolu, ali o tom potom. Još manje vam daje za pravo da bilo koga vrijeđate i da bilo kome prijetite. Ni Budva, ni Kotor, a po svoj prilici ni Herceg Novi, ne predstavljaju bilo kakvu vašu „pobjedu“, već ste opet, kao i kada ste napuštali SNP, prisvojili tuđe zasluge, u ovim slučajevima zasluge kompletne opozicije. Pa ni to vam nije bog zna koliko pomoglo, jer ste se pokazali u pravom svjetlu – prekršili ste sve moguće zakone za svega šest mjeseci. Da vas podsjetimo još jednom na teme koje uporno preskačete – predsjednik Opštine Kotor vam je počinio krivično djelo stupajući na dužnost kao dvojni državljanin, kompletno lokalno rukovodstvo u tom gradu ste protivzakonito zaposlili i učinili upravu nelegitimnom, u Budvi na rukovodeća mjesta doveli ljude sa kriminalnim dosijeom i razgranali svoju nepotističku šemu zapošljavanja…” navodi u saopštenju Nikolić.

Nastupi i vokabular koji predstavnici Demokrata koriste, smatra ona, “ne pokazuju nikakvu hrabrost ni drčnost, naprotiv”.

“Samo se političke kukavice služe jezikom prijetnji, umjesto argumenata i činjenica. A vi ih nemate za bilo koju temu koju otvarate, za to vam dobri stojimo baš svi u DPS-u,” zaključuje ona.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com