UBICA MITROVIĆA PRERUŠEN U PROSJAKA danima obilazio lokaciju gdje je počinjeno ubistvo - Volim Podgoricu

UBICA MITROVIĆA PRERUŠEN U PROSJAKA danima obilazio lokaciju gdje je počinjeno ubistvo

Ubica, koji je sa dva hica usmrtio prije tri dana Baranina Igora Mitrovića na magistralnom putu Bar – Sutomore ispod naselja Zeleni pojas, “kamufliran” kao prosjak obilazio je više puta lokaciju na kojoj je počinjeno surovo ubistvo, saznaju Dnevne novine.

Navodno, par dana prije ubistva ubica koji je glumio prosjaka svakodnevno je provodio po nekoliko sati na pomenutoj lokaciji, očigledno čekajući pravu priliku da izvrši zločin.

Mitrović je ubijen u trenutku kada je svojim vozilom marke “fiat 500L” (NK CB 413) zastao pred izlazak na magistralni put Bar-Sutomore, ispod naselja Zeleni pojas, u trenutku dok je njegova supruga bacala smeće u kontejner postavljen uz put, pedesetak metara iznad poznatog barskog kupališta Pino del Mar.

Za sada nepoznata osoba sa dva hica ispaljena iz pištolja kalibra 9mm usmrtila je Mitrovića pogodivši ga u glavu i vrat. Na licu mjesta ostao je mrtav.

Mitrović je kratko bio pomorac. Posljednjih godina bavio se izdavanjem apartmana u privatnom objektu visoke kategorije, u naselju Zeleni pojas. Bio je oženjen, otac troje maloljetne djece.

Prije 15 godina preživio je neokrznut sačekušu i kišu metaka tako što je pobjegao napadaču utrčavši u lift zgrade u kojoj je živio, u centru Bara. Nekoliko godina kasnije, takođe u centru Bara, bio mu je zapaljen “mercedes”.

cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com