DPS: O stručnosti i znanju URA nek pitaju koalicione partnere i građane - Volim Podgoricu

DPS: O stručnosti i znanju URA nek pitaju koalicione partnere i građane

Najnovije saopštenje građanskog pokreta URA koji danima zabavljaju javnost svojim amaterskim izjavama, pokazalo je ne samo nervozu u ionako politički slabim redovima ove minorne političke grupacije, već je i dokazalo ono što građani odavno znaju, a to je nedostatak ozbiljne argumentacije, samtraju u Odboru DPS Glavnog grada.

“

U URA izgleda još nijesu svjesni da ovakvim saopštenjima štete samo sebi, a floskule koje iznose pokazuju upravo ono što je svima odavno poznato –  amaterizam u djelovanju kada su u pitanju građani s jedne strane i veliko iskustvo kada je u pitanju pribavljanje lične koristi na račun tih građana sa druge strane.

Što se tiče tvrdnje o navodnim nepotpisanim saopštenjima, da obavijestimo URA da njihove izjave ne zaslužuju tu vrstu pažnje. Međutim, kao odgovorna vlast, obavezni smo, zbog građana, da demantujemo neprofesionalne, nezakonite i netačne informacije koje danima plasirate.

 Što se tiče izjava da ste zadovoljni što vaša stručnost i znanje nisu po volji DPS-a, samo da vas podsjetimo na činjenicu da nisu po voljama ni vašim koalicionim partnerima, pa se javnost danima zabavljala vašim prepucavanjima sa ostalim partijama u opštinama u kojima zajedno vršite vlast, o tome ko je zaslužan za nešto što se inače smatra normalnim funkcionisanjem lojalne uprave”, navode iz DPS-a Podgorica. 

Dodaju da je građanima postalo degutantno “vaše moljakanje da vam priznaju da nešto doprinosite”.

“Pa nije vas DPS ignorisao, nego partije kojim ste izgleda samo broj koji im omogućava da vladaju. Kad njih ubijedite u svoju „stručnost i profesionalnost“  biće to veliki uspjeh. O Podgorici nemojte ni da maštate.

Još jedna činjenica: vaša stručnost i profesionalnost je ocijenjena i od strane građana koji vam u svakom izbornom ciklusu daju sve manje glasova. Dakle, neka što vas amaterima smatraju vaši partneri, nego i građani.

Oko teza o zapošljavanja i navodnih nezakonitosti opet vas demantuju činjenice. Podsjećamo da je prije samo par dana nadležna inspekcija donijela rješenje kojim se proglašavaju nezakonita  zapošljavanja  u pojedinim opštinama u kojima URA dekor u vlasti. Dakle ne manipulišite, istina će vas uvijek demantovati.

Na kraju, ozbilja politička partija, ukoliko ima činjenice, ne bi trebalo da se oslanja na stripove. Ali partije nalik na URA jedino i mogu da se porede sa Alanom Fordom”, zaključuje se.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com