NATAŠA U CRNOJ GORI: Ugroženo joj zdravlje… - Volim Podgoricu

NATAŠA U CRNOJ GORI: Ugroženo joj zdravlje…

 

Pjevačica se trenutno bori sa zdravstvenim problemima, koji su prouzrokovani stresom, a paparaco ju je uslikao kako odmara daleko od svih.

 

Iako mnogi ljeto dočekaju rasterećeni i spremni za odmor, to nije slučaj sa pop zvijezdom Natašom Bekvalac. Ona se u posljednje vrijeme bori sa stresom jer ima previše obaveza koje treba da završi, a muči je i razmišljanje o budućnosti. Sve se to odrazilo na zdravlje jedne od najpopularnijih pjevačica, pa se trenutno bori sa temperaturom i zatvorenim okom.

“Svi ste već vidjeli da je Nataša gostovala u jednoj emisiji i objasnila da joj se zatvorilo oko. Njoj je dosta opao imunitet u posljednje vrijeme, pa je dobila temperaturu. Ona se danima borila sa bolešću, ali je nije u potpunosti izliječila. Trenutno boravi u Crnoj Gori, a izabrala je udaljen hotel kako bi mogla da se odmori od buke. Izlazi samo na nastupe, a dane provodi u sobi i na terasi”, kaže izvor Blica blizak pjevačici.

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Kako Blic saznaje, Nataša se u posljednje vrijeme dosta opteretila jer razmišlja o svemu.

“Ona je prije nekoliko dana izdala novu pjesmu. Veoma joj je bilo bitno da se publici svidi singl i spot, pa se i oko toga stresirala. Dosta razmišlja o budućnosti i da li će sve biti u redu kako sa njom, tako i sa njenom porodicom. Gužva u gradu je, takođe, počela jako da joj smeta. U vezi sa Lukom joj ide dobro i oko toga se jedino ne brine”, dodaje izvor.

Blic

2 komentara

  1. I’d have got to talk to you here. Which isn’t something Which i do! I love reading an article that should make people believe. Also, many thanks allowing me to comment!

  2. Visualize this or otherwise, you will find definitely numerous methods your home appliances could be damaged or occur to be much dirty in the kitchen area. A protective accent is a great approach to help prevent visual and also mechanised harm that will detract out of your KitchenAid product.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com