PODGORICA: Policajac na pauzi udarao dječake - Volim Podgoricu

PODGORICA: Policajac na pauzi udarao dječake

Di­sci­plin­ski tu­ži­lac Mi­ni­star­stva unu­tra­šnjih po­slo­va po­kre­nuo je di­sci­plin­ski po­stu­pak pro­tiv A.B, sta­ri­jeg po­li­caj­ca pr­ve kla­se Sta­ni­ce po­li­ci­je za jav­ni red i mir u Cen­tru bez­bjed­no­sti Pod­go­ri­ca za­to što je na pa­u­zi to­kom rad­nog vre­me­na na­pao ma­lo­ljet­ni­ke. In­ci­dent se do­go­dio 30. ja­nu­a­ra oko 9 ča­so­va, u Uli­ci 13 ju­la u Pod­go­ri­ci. Po­li­ca­jac se sum­nji­či da je u to­ku pa­u­ze pri­li­kom oba­vlja­nja po­slo­va na obez­bje­đe­nju Osnov­nog su­da i Su­da za pre­kr­ša­je, is­pred pro­sto­ri­ja pe­ka­re „In­pek”, ko­ja se na­la­zi u zgra­di Če­le­bić, fi­zič­ki na­pao ma­lo­ljet­nog M.D. Na­vod­no, on je dje­ča­ka uda­rio po­lu­za­tvo­re­nom ša­kom li­je­ve ru­ke u pred­je­lu gla­ve – li­ca. Ka­da je ma­lo­ljet­nik ušao u pe­ka­ru po­li­ca­jac je kre­nuo za njim.
Unu­tar pe­ka­re je ma­lo­ljet­nom V.O. za­dao uda­rac otvo­re­nom ša­kom de­sne ru­ke u pred­je­lu li­je­ve stra­ne li­ca, da bi se za­tim okre­nuo ma­lo­ljet­nom K.O. i uda­rio ga pe­sni­com de­sne ru­ke u pred­je­lu gla­ve. Na­kon to­ga se okre­nuo pre­ma ma­lo­ljet­nom V.D. i uda­rio ga vi­še pu­ta otvo­re­nim i za­tvo­re­nim ša­ka­ma u pred­je­lu gla­ve i ti­je­la, a za­tim ga je uda­rio ko­lje­nom u pred­je­lu li­je­ve no­ge, či­me je po­či­nio te­žu po­vre­du slu­žbe­ne du­žno­sti.
Ro­di­te­lji dje­ča­ka su pri­ja­vi­li in­ci­dent po­li­ci­ji ko­ja je br­zo iden­ti­fi­ko­va­la slu­žbe­ni­ka.
– U pi­ta­nju je A.B, po­li­cij­ski slu­žbe­nik CB Pod­go­ri­ca, za­po­slen na obez­bje­đe­nju Osnov­nog su­da i Su­da za pre­kr­ša­je u Pod­go­ri­ci. On je ne­gi­rao da je fi­zič­ki na­pao če­ti­ri uče­ni­ka, već je ka­zao da je od­gur­nuo jed­nog od njih i to po­što su mu pret­hod­no u pro­la­zu upu­ti­li uvre­de – na­vo­di se u sa­op­šte­nju iz Upra­ve po­li­ci­je.

(Dan)

1 komentar

  1. Čista LAŽ od strane službenika. Više puta sam bila svjedok gdje službenici koriste svoj položaj i maltretiraju i biju djecu bez opravdanih razloga. Stojim za tim da ima djece koja su bezobrazna i sigurno upute riječi uvrede al prije toga isprovocirani od strane službenika…
    Mnogo je njih koji to rade omladini ,al uvjek pltate oni koji nisu krivi pa se na njih izžive…
    Sjutra ce i oni imati djecu dabogda svakome od njih pali šaka i platili da osjete i oni kako je kad te biju bez razloga ….

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com