VELIKI USPJEH PODGORIČANKI: Sara i Maša dobile stipendije za Berkli koledž - Volim Podgoricu

VELIKI USPJEH PODGORIČANKI: Sara i Maša dobile stipendije za Berkli koledž

Učenice Umjetničke škole za muziku i balet “Vasa Pavić” iz Podgorice Sara Jovović i Maša Vujadinović dobile su stipendije za Berklee College of Music.

Sara Jovović dobila je stipendiju u vidu 80 odsto školarine za buduće studije na ovoj prestižnoj muzičkoj akademiji u Bostonu, a Maša Vujadinović je dobila punu stipendiju da pohađa petonedjeljni ljetnji džez program u Bostonu 2018.

“Za nas je boravak i rad na džez kampu u Peruđi bilo izuzetno iskustvo, radile smo sa profesorima sa Berkli akademije i svirale u raznim ansamblima sa internacionalnim polaznicima, našim vršnjacima i starijima. Od oko dvjesta polaznika nas tridesetoro smo dobili stipendije. Srećne smo zbog ovoga i nadamo se da ćemo uspjeti da ostvarimo naše snove po pitanju studiranja u Bostonu”, izjavile su Sara i Maša.

One su stipendiju dobile nakon učešća na dvonedjeljnoj radionici “Berklee at Umbria Jazz Clinics” u okviru festivala Umbria Jazz koji je trajao od četvrtog do 16. jula. 

Vijesti

2 komentara

  1. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful information specifically the last part I care for such information much. I was seeking this particular info for a long time. Thank you and best of luck.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com