Početna » SPORT » Fudbal » VOĐA VARVARA OŠTRO O GROBARIMA I DELIJAMA: Profitirali su od politike, kriminal je upropastio navijačku priču (VIDEO)

VOĐA VARVARA OŠTRO O GROBARIMA I DELIJAMA: Profitirali su od politike, kriminal je upropastio navijačku priču (VIDEO)

Posle evropskog dvomeča Partizana i Budućnost, na “Balkan Info” objavljen je intervju sa vođom Varvara Aleksandrom Ivanovićem, koji je otvoreno govorio o situaciji na podgoričkoj tribini.

Bilo je varnica između Grobara i Varvara, prvo u Beogradu, zatim i Podgorici, gdje su crnogorski navijači odgovorili na prozivke crno-bijelima.

Čaka Ivanović se osvrnuo i na istorijat navijačkih okršaja sa pristalicama dva najveća srpska kluba, Crvene zvezde i Partizana.

– Više smo imali sukoba sa Delijama nego sa Partizanovim navijačima, u većem broju su dolazili u Podgoricu i samim time je više puta dolazilo do incidenata. Sa navijačima Rada smo imali sukobe nekoliko puta – rekao je Ivanović, kome se ne dopada situacija u srpskom ultras svijetu.

 

Check Also

HAOS U BEOGRADU: Policija zauzela cio grad, zaraćene frakcije Grobara se bore oko prevlasti!

Prava filmska akcija viđena je na ulicama Beograda kada je policija zaustavila vozila u kojima ...

Varvari: Zbog odluke Pavićevića neće nam biti dozvoljeno da uđemo u salu

Najvatrenijim navijačima KK Budućnost Voli, popularnim “Varvarima” neće biti dozvoljeno da prisustvuju derbiju ABA lige ...

2 Komentari

  1. Bravo Caka istina ce vecinu zaboljeti!!!

  2. Bravo CAKA CARE!!! Pravi Srbin iz Crne Gore, junak, castan, pametan, recit…. Bravo Caka diko Kuca! Kosovo je nase! Crnogorsko i Srpsko! Bravo Caka Vitezu Srpski!!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *