Maloljetnik (13) opljačkao supermarket Idea - Volim Podgoricu

Maloljetnik (13) opljačkao supermarket Idea

Službenici bjelopoljskog Centra bezbijednosti identifikovali su trinaestogodišnjeg A. H. iz Berana, zbog sumnje da je u noći između petka i subote provalio u supermarket Idea u ulici Voja Lješnjaka u bjelopoljskom naselju Pruška, saznaju Dnevne novine.

 

Sagovornik iz policije saopštio je da je maloljetni provalnik nakon što je pušten iz bjelopoljskog Centra bezbjednosti napravio još jedno krivično djelo.

„Nasilno je provalio ulazna vrata prodajnog objekta i uspio iz kase da uzme depozit u iznosu oko 100 eura. Sve su zabilježile sigurnosne video kamere, nakon čega je uhapšen“, kazao je sagovornik, dodajući da je kao i u ranijim slučajevima izvršenja krivičnog djela nakon saslušanja zbog godina pušten na slobodu jer ne podliježe krivičnoj odgovornosti.

Kako nezvanično saznaju DN, ovaj dječak je prije 20-tak dana pušten iz jedne vaspitno popravne ustanove.

Protekle srijede i četvrtka u sitnim satima na Ribarevinama demolirao je automobil ,,daevu” bjelopoljskih registarskih oznaka, a prethodno je ukrao auto koje je bilo parkirano ispred porodične kuće istog vlasnika u centru grada.

Iste večeri maloljetnik prestupnik polomio je i stakla privatne apoteke Benu u istoj ulici.

Dnevne novine

1 komentar

  1. I was just seeking this information for a while. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your website. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this type of informative web sites in top of the list. Usually the top sites are full of garbage.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com