MARKOVIĆ DANAS U SKUPŠTINI: Odgovara na pitanja o VMŠ, EPCG, policijskoj akciji u UL - Volim Podgoricu

MARKOVIĆ DANAS U SKUPŠTINI: Odgovara na pitanja o VMŠ, EPCG, policijskoj akciji u UL

Premijer Duško Marković odgovaraće danas u parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

Šef poslaničkog Kluba Demokratske partije socijalista Miodrag Radunović pitaće premijera da li će se u ovoj studijskoj godini izvršiti upis studenata u prvu godinu osnovnih studija na studijski program Visoka medicinska skola u Beranama, u skladu sa Odlukom Vlade od 6. juia ove godine.

Vujica Lazović, u ime Kluba poslanika Socijaldemokrate i Liberalna partija, pitaće Markovića da li je italijanska kompanija A2A aktiviraia put opciju izlaska iz EPCG.

“S obzirom da je državni menadžment preuzeo rukovodstvo nad EPCG, da li sada postoje prepreke kada je u pitanju izgradnja drugog bloka Termoelektrane Pljevija? Kakvi su dalji planovi Vlade Crne Gore kada je u pitanju tzv. put opcija?”, navodi se u pitanju Lazovića.

Ervin Ibrahimović, u ime poslaničkog kluba Bošnjačke stranke, koalicije Albanci odlučno i Hrvatske građanske inicijative, pitaće Markovića da li je Vlada pokrenula postupak priznavanja crnogorskih vozačkih dozvola u Njemačkoj i ako jeste, kada se očekuje da će taj postupak biti okončan.

(Rtcg)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com