OVE VEZE SU NEMOGUĆE! Ovi horoskopski znakovi čine najgore parove - Volim Podgoricu

OVE VEZE SU NEMOGUĆE! Ovi horoskopski znakovi čine najgore parove

 

Koliko god da postoji privlačnost između ovih znakova, oni su totalno nekompatibilni i čine najgore parove.

 

Ovan i Bik 

Kako imaju slične osobine, kao što je tvrdoglavost, Ovnovi i Bikovi teško pronalaze zajednički jezik. U slučaju sukoba, nijedno od njih neće popustiti, te su svađe neizbježne. Pritom, Ovan ne voli da polaže račune, niti dozvoljava Biku da mu soli pamet, što oni često znaju. 

Bik i Strijelac 

Ako pitate Bika šta najviše želi sa partnerom, on će vam iz topa reći da mu je želja da provodi mirne večeri, u prijatnom razgovoru. Za razliku od njega, Strijelac priželjkuje nove avanture i uzbudljiva iskustva. 

Vodolija i Rak 

Vodolije posjeduju slobodan duh i lepršavost, koja se može svidjeti Raku, ali u nekom trenutku počeće da ga nervira, a ujedno će izazvati nesigurnost. Takođe, Vodolije često vole da ispravljaju ljude, a Rakovi to, naprosto rečeno, ne podnose. 

Lav i Škorpija 

Dok Lavovi obožavaju da dobijaju komplimente, Škorpije ih teško daju bilo kome – osim sebi. Oni negde duboko u sebi misle da je iskazivanje divljenja drugoj osobi znak slabosti. 

Djevica i Strijelac 

Dobro je poznato da su Djevice opsjednute savršenstvom i redom. Za razliku od njih, Strjelčevi su totalno nonšalantni i opušteni, zbog čega jedno drugo znaju i te kako da živciraju. 

Škorpija i Ovan 

Ova kombinacija se ne preporučuje u horoskopu, jer se odnos Škorpije i Ovna često povezuje sa dramom. Oba znaka obožavaju kontrolu i moraju imati zadnju riječ, zbog čega je ova veza jedna velika tempirana bomba.

Astro zabava

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com