Dejan Bulatović novi šampion brdske trke Glava Zete – Bogetići - Volim Podgoricu

Dejan Bulatović novi šampion brdske trke Glava Zete – Bogetići

Vreli dan, vreli asfalt i i teški uslovi na stazi sa čak 14 izlijetanja tokom kultne trke Glava Zete – Bogetići podjsetili su na vrijeme kada je ovu trku pratilo desetak hljada ljudi.   

U generalnom plasmanu, u konkurenciji 48 vozača, Dejan Bulatović, član Auto-moto sport kluba „Blažo Smiljanić“, novi je šampion brdske trke Glava Zete –Bogetići  2017“ koju je nakon pet godina pauze organizovao Motorsport magazine.

On je ovu deonicu, vozeći  Seat Leon, prešao u vremenu 4:08.080. Drugi je bio njegov klupski drug Ivan Bulatović sa vremenom 4:11.042, dok je treće mjesto pripalo Danku Bakraču iz AMSK „Budućnost“ sa vremenom  4:12.534.

 

 

Organizator je zadovoljan ovogodišnjom trkom, sva organizacijska tijela bila su na visini zadatka, a tokom protekla dva dana zabilježeno je i nekoliko incidenata, koji su sastavni dio ovog sporta, ali su i protekli bez ozbiljnih povreda vozača.  

Nakon ovog takmičarskog vikenda organizatori imaju u planu da preduzmu dalje aktivnosti kako bi i naredne godine stvorili uslove za održavanje trke Glava Zete – Bogetići, a nadaju se i da će joj vratiti evropski rejting. 

 

”Imajući u vidu bogatu isoriju ove trke i znajući koji su šampioni decenijama unazad ispisivali različita poglavlja na ovoj stazi, moramo biti ponosni što smo još jednom uspjeli da organizujemo automobilsko takmičenje na ovom mjestu. Trka je organizacijski uspjela, očigledno da je pauza uticala na vozače u pomjeranju parametara, pa iz tog razloga je bilo malo više odustajanja nego obično, a dodatan razlog tome je visoka temperatura koja je uticala na pregrijavanje pneumatika. Sve u svemu, postignuti su zavisni rezultati, a naš cilj je za ovu godinu ostvaren – povratak kultne trke u kalendar. U Crnoj Gori postoji ozbiljna inicijativa da se o istoriji ove kultne staze izda neka publikacija”, kazao je Vladimir Šestović ispred organizatora trke.

Onogošt.me

6 komentara

  1. Excellent service store, reasonable prices, small. A good selection of accounts. The quality is high, I was very satisfied. Fast delivery, great prices good support. I buy for the purpose of making money. I was given accounts with different registration conditions. Thanks! I'll apply again!
    Visit
    https://accstores.com

  2. How To Double ETH Instantly In 2021

    ETHER Double is a fully automated ETHEREUM investment platform operating with no human intervention.
    Take full advantage of our fast and legit ETHEREUM doubler platform.
    Our automated system gathers information from the blockchain transfers and cryptocurrency exchanges to study and predict the ETHEREUM price.
    Our servers open and close thousands of transactions per minute, analyzing the price difference and transaction fees, and use that information to double your ETHEREUMS.
    Our data centers are located on multiple locations around the world so that our system has 100% uptime guaranteed.

    Click Home

    https://etherdouble.com

    Many thanks

  3. Povratni ping: 2centers
  4. I am glad for writing to let you be aware of of the magnificent discovery my princess experienced using the blog. She came to find plenty of issues, not to mention what it’s like to possess a great teaching character to get many others just know a number of advanced things. You really did more than visitors’ expectations. Thank you for giving such insightful, healthy, revealing as well as fun guidance on this topic to Lizeth.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com