POČELO SNIMANJE: Stiže “novi” “Bolji život”! - Volim Podgoricu

POČELO SNIMANJE: Stiže “novi” “Bolji život”!

Počelo snimanje serije „Istine i laži“ u režiji Mihaila Vukobratovića koji je režirao i “Bolji život”.

Glumačka ekipa se provodila do duboko u noć i najavila više od sto epizoda serije koja će se od jeseni emitovati na TV Prvoj.Čelnici produkcijske kuće i Prve televizije okupili su mnogobrojni tim koji radi na realizaciji serije „Istine i laži” kako bi proslavili snimanje prve klape. Raspoloženi i puni entuzijazma kada je ovaj projekat u pitanju, na proslavi su se pojavili glavni akteri.

Vidno raspoložena ekipa jedva čeka subotu, kada će početi snimanje serije u eksterijeru, a zatim 25. kreće snimanje u studiju.

Reditelj Mihailo Vukobratović, koji je režirao „Bolji život“, i ovog puta u ruci drži rediteljsku palicu.

 

– Čeka nas jedan ozbiljan i veliki posao, u koji ulazimo s ogromnim entuzijazmom. Dakle, ovo je jedna izuzetno dinamična i brza, duhovita, šarmantna serija sa velikim šansama da se glumci odmah ozbiljno pokažu i dokažu. Ima više od 20 glavnih uloga, što je prilično neobično. Među veteranima su tu Ljilja Dragutinović, Svetislav Goncić, Feđa Stojanović, a tu je i jedna mlada ekipa, sa Janom Milić Ilić na čelu, Stefan Buzurović, Zoran Pajić i mnogi drugi – nabrojao je samo neka od imena Vukobratović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com