UHAPŠEN MLADIĆ (20): Napao i teško povrijedio Podgoričanina? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN MLADIĆ (20): Napao i teško povrijedio Podgoričanina?

Danski državljanin crnogorskog porijekla J. N. (20) uhapšen je u Budvi zbog sumnje da je pretukao i teško povrijedio Podgoričanina D. L. 

Prema pouzdanim saznanjima “Vijesti”, dvadesetogodišnjak se sa Podgoričaninom prvo sukobio u popularnoj diskoteci u centru Budve, a fizički su se obračunali na parkingu ispred tog kluba. 

Izvor iz policije “Vijestima” je ispričao da su se njih dvojica posvađala nakon što je Podgoričanin dobacio nešto djevojci koja je bila u društvu sa Dancem. 

“Dvadesetogodišnjak je odmah krenuo da se razračuna sa njim, ali su kratko koškanje prekinuli radnici obezbjeđenja tog kluba, koji su ih zamolili da napuste diskoteku”, kazao je sagovornik lista. 

Pojašnjava da su njih dvojica to i uradili, a potom ispred kluba nastavili svađu, a potom se i potukli.

“Danac je više puta udario Podgoričanina i nanio mu teške telesne povrede”, kazao je isti izvor. 

Dodao je da je tuča  prijavljena budvanskoj policiji, čiji službenici su odmah došli i Dancu stavili lisice na ruke. 

“Tužilac je krivično dijelo kvalifikovao kao nanošnje tešlih tjelesnih povreda i naložio zadržavanje do 72 sata. Danski državljanin danas će biti priveden sudiji za istragu Osnovnog suda u Kotoru”.

Vijesti

2 komentara

  1. There are a couple of interesting points in time on this page but I don’t determine if I see them all center to heart. There exists some validity but I’ll take hold opinion until I consider it further. Great post , thanks and now we want a lot more! Included in FeedBurner at the same time

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com