UHAPŠEN PODGORIČANIN: Pretresli mu stan i pronašli dva pištolja - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Pretresli mu stan i pronašli dva pištolja

 

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, postupajući na osnovu operativnih saznanja, lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je našem portalu iz UP.

 

Naime, službenici CB Podgorica su, 22.07.2017. godine oko 19,00 časova, postupajući po operativnim saznanjima, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Podgorici, izvršili pretres stana koji koristi S.T. (48) iz Podgorice. Tom prilikom, policijski službenici su pronašli i oduzeli dva pištolja u ilegalnom posjedu i to jedan marke M70 kalibra 7,65 mm, drugi marke CZ 99 kalibra 9mm kao i 45 komada municije za ove pištolje.

Pronađeno i oduzeto oružje i municija biće upućeno u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Podgorici koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com