BUDUĆNOST IPAK OSTALA BEZ SPORTSKOG DIREKTORA - Volim Podgoricu

BUDUĆNOST IPAK OSTALA BEZ SPORTSKOG DIREKTORA

 

 

Budućnost definitivno nema sportskog direktora, što znači da je pisanje Dnevnih novina bilo tačno. Budućnost definitivno nema sportskog direktora, što znači da je pisanje Dnevnih novina bilo tačno.

 

Miloljub Ostojić je napustio plavi klub, više se neće vraćati u kancelariju gdje je završavao transfere i iz koje je pokupio svoje stvari. To nam je potvrdio juče iz Beograda…

“Imao sam ugovor na godinu dana. Taj ugovor je istekao. Treba da se dogovorim sa ljudima iz uprave da li ću da nastavim saradnju ili ne. I nema više ništa interesantno”, rekao nam je Ostojić.

Znači, razgovor o novoj saradnji i nekoj novoj ulozi tek predstoji?

“Tako je. Ukoliko ljudi iz kluba budu htjeli da sjednemo i da pričamo o daljim planovima. Imao sam ugovor dok se ne završe kvalifikacije za Ligu šampiona. Radio sam kao da ću da ostanem 100 godina, pomagao oko prelaznog roka”, jasan je Ostojić.

Da li imate želju da ostanete? Klub tvrdi da ćete ubuduće imati ulogu savjetnika…

“Sa ljudima iz kluba sam želio da napravimo nešto zajednično, da pomognem oko sportske politike kluba i pozicioniranja Budućnosti kao sportskog brenda. Želim da pomognem trenerima, u selekciji, skautingu. To je bitno za sportski život kluba. To je moj interes, ali prije toga treba da se dogovorimo”.

Pored uloge sportskog direktora u plavom klubu, Ostojić je radio kao profesor i mentor u Fudbalskom savezu Srbije. Ostajete li na toj poziciji?

“Taj posao sam naravno zadržao. Bavim se edukacijom, to je moj posao. Tako sam probao da uradim i sa trenerima Budućnosti”, rekao nam je Ostojić, koji je na kraju poentirao…

“I ako se dogovorim i ako se ne dogovorim sa ljudima iz kluba, ostajemo prijatelji. I sportski smo i ljudski prijatelji”.
Činjenica je Budućnost je ostala bez sportskog direktora dvije nedjelje prije prvenstva, a htjeli to da priznaju u klubu ili ne to ne smije i ne može da se dogodi velikom klubu.

Tandem danas potpisuje

Marko Vukčević i Nikola Popara su novi igrači Budućnosti tandem će se danas obavezati na vjernost plavom klubu.
Vukčević je dobro poznat domaćoj javnosti, a sa 24 godine se vraća kući, nakon što mu je istekao četvorogodišnji ugovor sa Olimpijom.
Pored Olimpije za koju je odigrao 68 utakmica (devet golova), jednu polusezonu je proveo u dresu Vojvodine (17 utakmica, jedan gol) kao pozajmljen igrač Slovenaca.
Sa druge strane, Popara je potpuno novo ime. Radi se o 25-godišnjem defanzivnom vezisti iz Trebinja, koji je prošao omladinsku školu Partizana, a kao senior je igrao za Teleoptik, Spartak iz Subotice, Vojvodinu, Jagodinu, te švajcarske klubove Bil i Cirih junajted. Popara u Budućnost dolazi kao slobodan igrač.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com