JESTE LI SPREMNI ZA VELIKI SPEKTAKL? Koncerti Dženana Lončarevića i Dina Merlina - Volim Podgoricu

JESTE LI SPREMNI ZA VELIKI SPEKTAKL? Koncerti Dženana Lončarevića i Dina Merlina

Svi se spremamo za najveću žurku na Balkanu, na obali mora, na Velikoj plaži – Pearl Beach, u Ulcinju.. 5. avgusta sa početkom u 22 sata, bosansko-hercegovački kantautor Dino Merlin, prirediće posjetiocima, nezaboravno veče, uz  hitove koji su obilježili njegovu karijeru.

,,Jednom sam samo svirao u Ulcinju, čak je to na rubu mog sjećanja, biće veoma zanimljivo da se nakon 30 godina ponovo sretnem sa publikom u Ulcinju. Nek posjetioci očekuju najbolji dio mene a to su moje pjesme. Obećavam spektakl na Pearl plaži o kojem će se dugo pričati,,- kazao je Dino Merlin.

Plaža, pijesak, more, daju posebnu draž ovom muzičkom dogadjaju. Kako je saopšteno iz organizacije, očekuje se više od 20 hiljada posjetilaca, što govori da će  plaža Pearl Beach biti epicentar sjajne zabave i provoda.

,,Ljeta su posebna, more nas uvijek asocicira na lijepe stvari i doživljaje koji su nas oblikovali. Mnogo se pripremam za ovaj nastup, koji će biti  jedini na plaži u sklopu turneje ,,Hotel Nacional,,  započete 2014. godine, koja je posjetila oko 70 gradova i ugostila više od pola miliona gostiju,, poručio je Merlin

Merlin neće biti jedina muzička zvijezda. Dnevni program 5. avgusta počinje u 11 h, uz svjetske dj-eve – Viva iz Izraela i Mona, iz Španije. Nakon zagrijavanja uz elektronske zvuke, od 20 sati, dvočasovni koncert održaće i Dženan Lončarević.

Sjutradan, 6. avgusta takođe na Pearl Beach plaži u Ulcinju, slijedi  ,,Najveća žurka na plaži,, uz Lexington bend, sa početkom u 21 sat. Uvodne , dnevne žurke počinju u 11 sati, uz Bang la Deks i dj Deu Tošic iz Srbije.

U prodaju je pušten posljednji kontigent karata, za koncerte na plaži Pearl Beach. Slobodnih VIP stolova više nema a organizatori poručuju da je ostalo još svega 20 -tak stajaćih stolova za rezervaciju.

Ulaznice, koje 5. avgusta koštaju 15 eura, a 6. avgusta 7 eura, možete kupiti preko mreže Gigstix, na trafikama Tobacco S-Press, kao i na svim prodajnim mjestima mreže Eventim.

1 komentar

  1. I realise this is off topic but while your site looks pleasant, it would be far better if you’ll be able to use lighter colors too in the design. This will encourage a lot more scaners come to check it out more often!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com