DPS nakon incidenta u Skupštini: Medojević i Knežević politički klovnovi - Volim Podgoricu

DPS nakon incidenta u Skupštini: Medojević i Knežević politički klovnovi

Demokratska partija socijalista oglasila se nakon današnjih incidenata u Skupštini na sjednici na kojoj se raspravljao ukidanju imuniteta Milanu Kneževiću, Marini Jočić, Milutinu Đukanoviću i Branku Raduloviću, uz ocjenu da su Nebojša Medojevića i Knežević “politički klovnovi i krupni politički lažovi”

“Milan Knežević je, poput seoskog đilkoša, od riječi do riječi ponovio laži zbog kojih je već jednom dobio politički šamar od predsjednika Đukanovića na završnoj konvenciji DPS-a u Nikšiću, 11. oktobra prošle godine. Malom političaru i sitnom šićardžiji, ali krupnom lažovu, ni ovog puta se nema što reći , osim ponoviti – śedi đe si, ni za đe si nijesi”, dodaju iz ove partije.

Kako navode, “čitav niz laži koje je izgovorio Medojević tokom današnjeg skupštinskog zasjedanja jasno prikazuju ne samo političko, već i ljudsko i moralno posrnuće čovjeka koji u panici pokušava da se spasi od sopstvene odgovornosti pred crnogorskim institucijama i, prije svega, građanima”.

“Medojevićev davnašnji san o naznakama nekog raskola u DPS-u, kao i obično kod slučajeva poput njega, ne samo da se ne pretvara u realnost, već prerasta u suštu suprotnost od njegovih želja i maštarija. Kao kada je, na primjer, radnicima Kombinata aluminijuma 2008. godine proročki saopštio „KAP od ponedjeljka neće raditi“. Ili kada je tvrdio, iz godine u godinu, da će država Crna Gora maltene sjutra bankrot. Eto takva mu je svaka istina, pa i ovo sve od slova do slova što je danas izgovorio u Skupštini, bez da se zacrveni makar sam pred sobom. Uostalom, ko još vjeruje ljudima koji su planirali krvoproliće u Crnoj Gori, bave se zelenašenjem, švercom deviza i iz dana u dan potvrđuju da nijesu ništa drugo osim krupni politički lažovi”, zaključuju iz DPS-a.

 (Antena M)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com