Ukinut imunitet poslanicima DF-a - Volim Podgoricu

Ukinut imunitet poslanicima DF-a

Poslanicima Demokratskog fronta (DF), Milanu Kneževiću, Marini Jočić, Milutinu Đukanoviću i Branku Raduloviću ukinut je imunitet na večerašnjoj sjednici Parlamenta.

Za ukidanje imuniteta glasala su 42 poslanika vladajuće koalicije. Poslanici DF-a su prije glasanja napustili plenarnu salu.

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović saopštio je da su Sanja Vlahović i Vujica Lazović podnijeli ostavke na poslaničke funkcije.

Opet grube riječi

U crnogorskom parlamentu ranije večeras umalo je došlo do fizičkog sukoba poslanika DPS-a i DF-a nakon što je poslanik DF Jovan Vučurović poslanike DPS-a nazvao slugama u nekoliko navrata.

Poslanik DPS-a Andrija Nikolić mu je dobacivao sa mjesta.

Vučurović je rekao da tako reaguju Nikšićani, nakon čega  je Nikolić rekao da će se oni i vidjeti u Nikšiću.

Poslanik DF-a je Milutin Đukanović je Nikoliću rekao: “Koga ćeš ti vidjeti u Nikšiću” i rekao mu da je ološ.

Nikolic je tada ustao i krenuo prema poslanicima DF-a i nastala je gužva, ali je sukob spriječilo obezbjeđenje i čelnici DF-a Nebojša Medojević, Andrija Mandić…

Ka poslanicima DPS-a se zalijetao Veljko Vasiljević, Milutin Đukanović, Milun Zogović i Janko Vučinić… Sa poslanicima DF-a fizički je pokušao da se obračuna i poslanik DPS-a Danijel Živković.

Tenzije u sali su smirivali i poslanici DPS-a Tarzan Milošević, Miloš Nikolić…

Nakon nekoliko minuta pauze, sjednica je nastavljena.

 Sjednici parlamenta su prisustvovali i poslanici DF-a.

Administrativni odbor jednoglasno je u utorak podržao zahtjev Osnovnog državnog tužilaštva za ukidanje imuniteta poslanicima DF-a.

Četvoro poslanika DF-a sumnjiče se za nasilničko ponašanje u holu Skupštine Crne Gore u februaru.

(Vijesti)

 

2 komentara

  1. Kakav je ovaj Nikolic poltron i kukavica DPSovska.. Nikad se nije pobio u zivot, kad je dijete bio samare su mu pucali ko je htio. Tek je poceo da mafija kad je umislio da je neki DPS funkcioner. Inace je na ulicu ka zensko! E nesrecni Nikolicu, koga ti branis i zastupas kome si mladost dao… Kriminalcima, mafiji, lazovima… Taman isto cini sto i kad je bio spiker u onu TV RTCG Bastilju! Cita sto mu drugi recu, radi sto mu drugi recu… Mora i to zaletanje da je odglumio ka one price na dnevnik i bajke te ni je prica.. Pu!

  2. Andrija nesreco, ti si kao musko. a muvo jedna. bazdu jedan! Sto bi mi na cetinje reki, hrabar si ka saner kad ga uvate u italiju!!! Ali dok ga ne ufate!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com