PODGORIČANIN TEŠKO POVRIJEĐEN: Nakon udarca pao i glavom udario u beton - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN TEŠKO POVRIJEĐEN: Nakon udarca pao i  glavom udario u beton

Jojić  je udario Podgoričanina šakom u glavu. D. L. je pao od siline udarca i  glavom udario u beton. 

Danski državljanin, crnogorskog porijekla Nenad Jojić (20) poslat je u Istražni zatvor  zbog sumnje da je u Budvi pretukao i teško  povrijedio Podgoričaniana D. L.

Jojiću je pritvor do 30 dana odredio sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević. 

Pavićević, portparol Osnovnog suda Kotor, potvrdio je da je kao postupajući sudija saslušao u Jojića u prisustvu branioca. 

Objasnio je da je prihvatio prijedlog tužioca i  odredio mu pritvor  zbog opasnosti od  bjekstva.   Na teret mu se stavlja  krivično djelo nanošenje teških tjelesnih povreda. Jojić je uhapšen prije četiri dana u Budvi, nakon što je pretukao Podgoričanina koji takođe ima dansko državljanstvo. 

Njih dvojica sukobila su se u popularnoj diskoteci u centru Budve. Navodno, posvađali su se zbog djevojke koja je bila u društvu sa Jojićem, kojoj je D. L. dobacivao. Nakon što ih je  obezbjeđenje tog kluba zamolilo da napuste diskoteku, tuču su nastavili na parkingu ispred tog lokala. 

Prema saznanjima “Vijesti”, Jojić  je udario Podgoričanina šakom u glavu. D. L. je pao od siline udarca i  glavom udario u beton. 

Hitno je transportovan u kotorsku bolnicu, iz koje je prebačen u zdravstvenu ustanovu u Risnu. Zbog ozbiljnosti povreda, D. L. je hospitalizovan u podgoričkom Kliničkom centru.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com