Radunović: Cilj DF-a je nestabilna Crna Gora - Volim Podgoricu

Radunović: Cilj DF-a je nestabilna Crna Gora

 

 

Cilj Demokratskog fronta (DF) je nestabilna Crna Gora i stanje permanentnih sukoba i incidenata, ocijenio je šef poslaničkog kluba Demokratske partije socijalista (DPS), Miodrag Radunović.

 

On je u intervjuu Pobjedi, komentarišući jučerašnji incident na Administrativnom odboru, rekao da je ponovljena slika destrukcije i ponižavanja parlamenta, i da suposlanici DF-a proširili repertoar uvreda i fizičkih nasrtaja na kolege iz vladajuće većine.

Prema riječima Radunovića, iako znaju da ukidanje imuniteta nije mjera političkog progona, već samo sprovođenje zakona jednako kao prema bilo kojem građaninu, njihovo ponašanje na sjednici Administrativnog odbora potvrđuje da oni u kontinuitetu ne poštuju ni kolege, ni institucije države Crne Gore.

„Već da je riječ o političarima koji više ne umiju i ne mogu da funkcionišu u redovnom političkom sistemu, nego konstantnim pokušajem izazivanja nestabilnosti žele da sebi obezbijede jedino političko okruženje u kojem mogu da se snađu – anarhističko, sa trajnom nestabilnošću, kako bi otvorili prostor za njima svojstveno „shvatanje“ demokratije“, kazao je Radunović.

Sjednica Administrativnog odbora prekinuta je na 15 minuta nakon verbalnog sukoba poslanika DF-a, Janka Vučinića, i Ljuiđa Škrelje iz DPS-a.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com