URA: DPS politizovao DRI, da sakrije svoj kriminal - Volim Podgoricu

URA: DPS politizovao DRI, da sakrije svoj kriminal  

 

 

Izbor Radula Žurića za petog člana Senata Državne revizorske institucije DRI je završni čin potpune politizacije najviše revizorske institucije u Crnoj Gori, istakao je član Predsjedništva Građanskog pokreta URA Rade Milošević.

 

“Malo je bilo premijeru Markoviću da vrsnog poznavaoca formule ”jedan zaposleni – četiri glasa” Zorana Jelića postavi u Senat DRI, pa je morao i gospodina Žurića, čija je jedin preporuka – kumstvo sa premijerom Markovićem. Kao i u svim drugim segmentima društva, DPS pokušava da ostvari apsolutnu kontrolu nad svakom institucijom, kako se niko ne bi usudio da kontroliše njihov kriminal”, ukazao je Milošević.

On ističe da je u pitanju skandal ogromnih razmjera, jer je “dovoljno reči da je i sam DRI javno osporio stručnost Žurića”.

“Međutim, stručnost i objektivnost su, po kriterijumima DPS-a, uvijek miljama iza podobnosti i bespogovorne lojalnosti. Da je stručnost bila osnovni kriterijum, Zoran Jelić ne bi bio član Senata, već predmet njegovih analiza i istraživanja. Ko ozbiljan uopšte može povjerovati u to da Zoran Jelić, objektivno i zakonito, može kontrolisati rad bilo koje institucije u državi”, upitao je Milošević.

www.cdm.me

2 komentara

  1. Have you ever considered writing an ebook or guest authoring on other websites? I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my subscribers would appreciate your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an email.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com