PODGORICA: Majka i brat od strica Leke Bojovića na saslušanju - Volim Podgoricu

PODGORICA: Majka i brat od strica Leke Bojovića na saslušanju

 

Majka Luke i Nikole Bojovića, Anđelka Bojović (66), i njihov brat od strica Matija Bojović (35) uhapšeni su sinoć u Nikšiću zbog sumnje da su pripremali likvidaciju Nikšićanina Ratka Koljenšića. 

Anđelka i Matija Bojović danas će biti saslušani u tužilaštvu u Podgorici, prenosi TVCG.

Podsjećamo, Ratko Koljenšić je bio u pritvoru zbog sumnje da je 2013. organizovao ubistva Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića.

On je u decembru prošle godine izašao iz zatvora i od tada je pod policijskim nadzorom zbog sumnji da mu prijeti opasnost.

Koljenšić je bio u pritvoru sa Slobodanom Šaranovićem, zbog sumnje da je organizovao ubistva Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića.

Šaranović je ubijen 11. marta u budvanskom naselju Dubovica.

Policija je, kako je objavila današnja Pobjeda, u blizini Koljenšićeve kuće u naselju Kličevo primijetila automobil “panda” beogradskih tablica u kojem su bili Anđelka i Matija Bojović.

U automobilu je pronađen i fotoaparat sa snimcima Koljenšićeve kuće, a nakon privođenja Bojovića, policija je pretresla Matijinu kuću u Nikšiću gdje je pronašla 20 metaka, kutiju od ručne bombe i dvije radio veze.

Osumnjičeni su sinoć privedeni u Centar bezbjednosti Nikšić na saslušanje. Međutim, pred inspektorima nijesu htjeli ništa da kažu.

RTCG

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com