U PODGORIČKOM HILTONU BIĆE JEDINI GOST? Iz 15 soba i apartmana UKLANJA SE kompletan namještaj! - Volim Podgoricu

U PODGORIČKOM HILTONU BIĆE JEDINI GOST? Iz 15 soba i apartmana UKLANJA SE kompletan namještaj!

Potpredsjednik SAD Majk Pens 2. avgusta posjetiće Crnu Goru na poziv predsjednika Vlade Duška Markovića.Kako je objavljeno na sajtu Bijele kuće, Pens će se u Podgorici sastati sa predsjednikom države Filipom Vujanovićem i premijerom Markovićem.Pens će učestvovati i na sastanku lidera država članica Američko-jadranske povelje.To će biti prva posjeta Crnoj Gori prvog saradnika američkog predsjednika Donalda Trampa.Dolasku potpredsjednika SAD prethode opsežne bezbjednosne pripreme. Prema saznanjima Antene M, Pens će zanoćiti u podgoričkom hotelu “Hilton”, koji će za tu noć, punim kapacitetom biti na usluzi visokom gostu i njegovoj pratnji.

To, navodno, podrazumijeva ne samo da u hotelu neće biti drugih gostiju, nego i uklanjanje kompletnog namještaja iz petnaest soba i apartmana.

 (Antena M)

3 komentara

  1. Pih, za ovog zlotvora da mi praznimo hotel? Ko je on? Djedurina neka pokvarena, bahata, pohlepna iz amerike… I sad mi kao treba da smo srecni i da strepimo od njegovog dolaska.. Evo da vi odma rece, mene licno zabolje ona rabota i za njega i za njegovu pratnju. Rad mene mogu svi na Vrlela Ribnicka da spavaju, taman im je tamo i mijesto! Fuj na nato!

  2. The subsequent time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I know it was my choice to read, however I truly thought youd have one thing fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you would fix should you werent too busy searching for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com