UHAPŠENA JEDNA OSOBA: Našli mu kokain, heroin, Buprenofin… - Volim Podgoricu

UHAPŠENA JEDNA OSOBA: Našli mu kokain, heroin, Buprenofin…

Službenici Uprave policije MUP-a Odsjeka za borbu protiv droga u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Bar su, juče, preduzimajući mjere i radnje na otkrivanju, sprječavanju i suzbijanju stavljanja u tzv. uličnu prodaju opojnih droga, lišili slobode jedno lice zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je portalu Volim Podgoricu iz Uprave policije

Naime, službenici Odsjeka i CB Bar su, 26.07.2017. godine, postupajići po operativnim saznanjima, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužlaštvu u Podgorici, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana i drugih prostorija koj koristi M.R. (40) iz Bara. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli: 31 pvc pakovanje sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne težine 9,4 grama, plastičnu kutiju u kojoj se nalazila praškasta materija svijetlo braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin ukupne težine oko 18 grama, 41 tabletu Buprenofina u farmaceutskom pakovanju. Takođe su pronađeni digitalna vaga za precizno mjerenje, improvizovani ručno pravljeni dozer i 60 eura novca za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge.

 

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se ovo lice bavilo nabavkom i stavljanjem u tzv. uličnu prodaju opojne droge na području Opštine Bar.

Pronađena i oduzeta droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da se M.R. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćen proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com