Početna » NOVOSTI » Kultura » Highway objavio spot za pjesmu “Što dalje”

Highway objavio spot za pjesmu “Što dalje”

Podgorički pop rok trio Highway objavio je danas premijerno spot za pjesmu “Što dalje”.Autori muzike su Petar Tošić i Luka Vojvodić, autor teksta je Sandra Berković, aranžman potpisuje Darko Juranović dok je kreator spota Jovan Mijušković.

Pop rok trio čine pjevač Petar Tošić i gitaristi Marko Pešić i Luka Vojvodić, a bend je osnovan u avgustu 2014. godine. “Pjesma je malo brža, u pop rok fazonu, a na nagovor producenta Darka Juranovića, malo smo ekperimentisali sa elementima fanka. Biće to malo izmijenjen zvuk grupe Highway, ali ne toliko da šokira publiku i da možemo reći da je drugačija od prethodnih”. kazao je Petar Tošić, vocal benda.

“Neke sekvence spota smo pokazivali prijateljima i svi su rekli da je spot zanimljiv, jer takva vrsta animacije nije rađena kod nas. Reditelj Mijušković je svaki detalj doveo do perfekcije, pa se zaista isplatilo čekati. Sad su još ostale prve reakcije publike, koja će dati konačan sud”, kaže Pešić.

Bend je učestvovao i na popularnom muzičkom takmičenju X Factor, a 2016. godine predstavljao je Crnu Goru na Evroviziji.

Highway takođe najavljuje novu numeru i spot za pjesmu pod nazivom “Navika” već za jesen ove godine.

(Antena M)

  

Check Also

Na Cetinju proslavljeno srebro Hrvatske uz pjesmu “Dalmacija u mom oku” (VIDEO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Anastasija Ražnatović objavila djelić spota (Video)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *