Lepa Brena: Devedesetih sam bila zabranjena, evo šta im je smetalo - Volim Podgoricu

Lepa Brena: Devedesetih sam bila zabranjena, evo šta im je smetalo

  

Folk zvijezda Lepa Brena na javnoj sceni postoji 35 godina. Taj period obilježili su mnogi poslovni uspjesi. Padova nije bilo, ali jeste trenutaka koji su mogli da joj donesu velike probleme u karijeri.

 

Brena se prisjetila vremena kada se vodio rat i kada je bila zabranjena na svim televizijama.

“Ono što je meni teško padalo, postoji nekoliko stvari koje su bile zaista vrlo teške, a to je raspad Jugoslavije jer sam ja bila i ostala Jugoslovenka”, započinje svoju priču pjevačica.

“Ja sam bila i ostala neko ko je kosmopolita, pacifista, neko ko ne voli ratove”, dodala je Brena.

“Baviti se šou biznisom i uopšte bilo kakvim biznisom je za svakog čovjeka vrlo važno da je tržiste otvoreno i niko ne voli kada je tržište zavađeno”, kaže pjevačica.

Međutim ono šta je najbolnije u životu jednog umjetnika je kada ste zabranjeni pa je tako isto i Breni teško palo kada nije mogla nigdje da se pojavi.

“Iako sam bila zabranjena ’91. godine na svim nekim frontovima pjevačkim, nisam nikome bila dobra jer, imala sam ime koje nije odgovaralo negdje, imala sam prezime koje nije odgovaralo negdje a do ’91. godine sve je to bilo tako idealno. Međutim pametan čovjek sa dobrim rezultatima može da opstane i da funkcioniše gdje god hoće”, završava Brena.

Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com