PODGORIČKI FUNKCIONER NEKAŽNJEN: “Nije vidio” da parkira na mjestu za INVALIDE - Volim Podgoricu

PODGORIČKI FUNKCIONER NEKAŽNJEN: “Nije vidio” da parkira na mjestu za INVALIDE

Budvanski Sud za prekršaje oslobodio je odgovornosti Podgoričanina B.V. – službenika Agencije za sprečavanje korupcije, koga su teretili da je nepropisno parkirao automobil u centru grada.

Komunalna policija Budve podnijela je protiv njega prijavu da je sredinom maja parkirao automobil na mjestu rezervisanom za osobe sa invaliditetom (OSI), u Mediteranskoj ulici.

Inspektori su uradili i pet fotografija na kojima se navodno vidi znak i parkirano vozilo na mjestu za OSI, ali je sudija Marko Đukanović  odlučio da Podgoričanin ipak nije kriv.

U presudi u koju su “Vijesti” imale uvid piše da je Podgoričanin na pretresu početkom jula isticao da ne prihvata odgovornost, jer na parkingu nije postojao saobraćajni znak, a horizontalnu signalizaciju navodno nije vidio jer je bio mrak.

“Iako je parking mjesto bilo obilježeno horizontalnom signalizacijom, Podgoričanin je kazao da nije mogao primjetiti jer je bio mrak. Predložio je da ga sud oslobodi krivice… Ocjenom provedenih dokaza Sud je našao da djelo za koje se tereti nije prekršaj. Sud je cijenio odbranu okrivljenog, pa je našao da je ista uvjerljiva i potkrijepljena ostalim provedenim dokazima – fotografijama dostavljenim od Komunalne policije na kojima se vidi da ispred parking mjesta na na kome je okrivljeni uparkirao svoje vozilo ne postoji saobraćajni znak… Sud uvidom u fotografije nije mogao da utvrdi da li je na kolovozu na spornom parking mjestu obilježeno da se radi o parkingu vozila OSI”, piše, između ostalog, u obrazloženju.

(Izvor Vijesti)

2 komentara

  1. Hi, this is fantastic content. I truly liked. But there are tons of off topic comments. I really advise you to remove or something like that. That’s only my estimation. Best of luck!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com