UHAPŠEN PODGORIČANIN: Naoružan bježao od policije - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Naoružan bježao od policije

Tri­de­se­tjed­no­go­di­šnji M.A. iz Pod­go­ri­ce uhap­šen je pre­kju­če ka­da je po­li­caj­ci­ma po­ku­šao da po­bjeg­ne sa pi­što­ljem. Na­i­me, pri­pad­ni­ci pod­go­rič­ke po­li­ci­je su u če­tvr­tak ve­če, oko 23.30, po­stu­pa­ju­ći u skla­du sa pret­ho­dno do­bi­je­nim ope­ra­tiv­nim po­da­ci­ma, u Uli­ci Ra­do­sa­va Bu­ri­ća za­u­sta­vi­li vo­zi­lo ko­jim je upra­vljao M.A., dok se na mje­stu su­vo­za­ča na­la­zio D.R. (63) iz Pod­go­ri­ce. M.A. je po­ku­šao da iz­bjeg­ne po­li­cij­sku kon­tro­lu i skre­nuo je u dru­gom prav­cu. Slu­žbe­ni­ci pod­go­rič­ke po­li­ci­je su se od­mah kre­nu­li u po­tje­ru za nje­go­vim vo­zi­lom. 

Ne­du­go za­tim, M.A. je za­u­sta­vio auto i kre­nuo da bje­ži sa dvi­je tor­bi­ce. Na­kon kra­će po­tje­re, po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci su ga su­sti­gli, a na­kon pre­gle­da kod nje­ga je pro­na­đen pi­štolj mar­ke M57 ka­li­bra 7,62mm i šest ko­ma­da mu­ni­ci­je, ko­je je dr­žao u ile­gal­nom po­sje­du. 

– O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šten dr­žav­ni tu­ži­lac u Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Pod­go­ri­ci, ko­ji je na­lo­žio da se M.A. li­ši slo­bo­de i da mu se pri­ve­de uz kri­vič­nu pri­ja­vu zbog po­sto­ja­nja osno­va­ne sum­nje da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja i eks­plo­ziv­nih ma­te­ri­ja – sa­op­šte­no je iz Upra­ve po­li­ci­je.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com