TELEKOM PODNIO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV PODGORIČANINA - Volim Podgoricu

TELEKOM PODNIO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV PODGORIČANINA

Protiv mještanina Zabjela, Vanje Đurišića, nadležni iz kompanije Crnogorski  Telekom  podnijeli su krivičnu prijavu, jer nije dozvolio njihovim ekipama da poprave kvar.
 

“S obzirom da u ovom slučaju naši korisnici neopravdano trpe štetu, Telekom je o svemu obavijestio nadležne službe i uputio krivičnu prijavu nadležnom tužiocu”, saopštili su iz Telekoma.

Iz Telekoma su, kažu, planirali da omoguće korisnicima „nesmetano funkcionisanje servisa”, ali je Đurišić spriječio radove na dijelu zemlje za koju tvrdi da je njegova.

Đurišić sa porodicom preko mjesec i po protestuje u Jerevanskoj ulici, tražeći da mu plate zemljište, preko kojeg je prošla saobraćajnica, a  koje je kako tvrdi njegovo.

Đurišić je kazao “Vijestima” da je prije nekoliko dana spriječio i radnike „Vodovoda i kanalizacije”  da zatvore hidrofor koji je postavilo “Zelenilo”.

On tvrdi da se i  taj hidrofor nalazi na zemlji koja je u njegovom posjedu,  a  vodu koristi za piće.

Đurišić je naveo da su mu  radnici “Vodovoda” prijetili isključenjem vode, a on je upozorio da će  će stanare više zgrada  onda ostaviti bez napajanja.

“Čim sam im zaprijetio otišli su. Svaki dan nas neko uznemirava”, kaže Đurišić.

Iz Telekoma su saopštili da je Đurišić   prijetio da će prekinuti sve kablove koji izlaze iz centrale i  prolaze kroz dio zemljišta koji je pod sporom.

“Na mojoj zemlji niko ništa neće provjeravati, kopati, zatvarati… Oni mene samo izazivaju, a očigledno ne rade ni na kakvom rješenju, jer ga i ne žele”, kaže Đurišić. 

On tvrdi i da je podnio prijavu policiji zbog ugrožavanja privatnosti i  imovine nakon što su ga posjetili radnici „Vodovoda”.

Iz Glavnog grada su ranije saopštili da je sudski spor sa Đurišićem završen u njihovu korist.

 Međutim Đurišić  tvrdi da zemljište i dalje  vodi na njega i da to potvrđuje list nepokretnosti i traži da mu se isplati novac za eksproprijaciju. 

Vijesti

2 komentara

  1. Prvo da se obratim Telekomu….
    Zasto gospodo pisete ” tvrdi da je njegova ”? zasto kada Vanja poseduje i presude i Vlasnicki list da je to njegovo? Kako mozete tako pisati?
    Gospodo iz Telekoma, da li Vi znate da morate pre bilo svih radnji na zemljistu traziti saglasnost vlasnika a vi to niste ucinili!!! To isto vazi i za sve ostale koji su bespravno postavili instalacije na G. Vanje Djurisica zemljistu.
    Umesto da tuzite grad i njegove celnike vi ”siljite” na obicnim gradjanima a niste u pravu. Kako i Vas nije sramota? Opasuljite se i dozovite se pameti i realno sagledajte stvari i tuzbe urucite na adrese onih koji su to zakuvali. Vi bi to mozda i uradili da se ne plasite gradskih kabadahija.
    Toliko.
    Djurisici ne dajte se jer je to Vase i samo Vase i idemo jako i napred do pobede!!!

  2. Телеком ће једном да опет буде црногорски јер је сваки уговор заснован на корупцији је ништаван. То и Њемци и Хрвати треба да схвате.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com