Pogledajte kako su izgledale ulice Podgorice tokom posjete Pensa (VIDEO) - Volim Podgoricu

Pogledajte kako su izgledale ulice Podgorice tokom posjete Pensa (VIDEO)

Potpredsjednik SAD-a Majk Pens napustio je Crnu Goru, a o efektima njegove posjete tek će biti govora narednih dana.

 Pens je najviši američki zvaničnik koji je posjetio Crnu Goru u više od stotinu godina od kada su dvije države uspostavile diplomatske odnose.

Koliko je važna posjeta, pokazala je i atmosfera u Podgorici, posebno u samom centru grada gdje se nalazi hotel Hilton, u kojem je boravio Pens sa suprugom Karen, a i gdje se održao samit Jadranske povelje.

Pens je u Podgoricu stigao sa preko stotinu članove delegacije.

I Crna Gora je zbog važnog gosta, a i ostalih premijera i predsjednika zemalja regiona, bezbjednost podigla na viši nivo.

Stanovnici centra Podgorice od juče popodne gotovo stalno su čuli zvuk helikoptera, a primjetan je bio i povećan broj policajaca u blizini hotela.

Podsjetimo, upravo portal Antena M prvi je otkrio koliko će rigorozne mjere bezjednosti biti tokom posjete Pensa i njegove supruge, kada smo objavili da će boraviti u hotelu Hilton, gdje nije bilo drugih gostiju.

Kakva je atmosfera bila na ulicama Podgorice i koliku broj specijalnih vozila je bio u pratnji porodice Pens pogledajte u videu.

Ovolike mjere predostrožnosti nijesu specifične samo za posjetu Crnoj Gori. Ovakve mjere bezbjednosti sprovode se prilikom svakog putovanja i političke turneje. 

(Antena M) 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com