NEVJEROVATNA PORODIČNA PRIČA: Vratio se nakon 30 godina! (VIDEO) - Volim Podgoricu

NEVJEROVATNA PORODIČNA PRIČA: Vratio se nakon 30 godina! (VIDEO)

 

 

Prije nekoliko decenija, čovjek koga su zvali Pops, bio je jedan od najaktivnijih dilera narkoticima u SAD-u. Počeo je da se drogira kada mu je bilo samo 15 godina. Izrastao je u opasnog čovjeka, koga su zvali El Diablo (đavo). Kako bi imao novca za svoj porok, često je obijao i pljačkao banke, ali i druge objekte. 

Ipak, u jednom momentu se oženio, usvojivši dvoje djece koje je njegova žena dobila sa prethodnim mužem. Nastavio je da se drogira i da diluje širom SAD-a i Meksika. Tokom tih godina, živio je dvostruki život. U jednom momentu, naslutivši šta se događa, njegova žena mu je postavila ultimatum – ili ona ili droga. Izabrao je drogu i napustio svoju porodicu bez riječi.

Narednih 30 godina, vrtio se u krug sa zavisnošću od droge, ali i alkohola. Svake večeri je mislio na svoju porodicu i plakao, ali je znao da treba da se drži podalje od njih, radi njihovog dobra. 2009. godine, gledao je emisiju na TV kanalu sa religioznim sadržajima. Shvatio je da će, ukoliko ne promijeni svoj život iz korijena, umrijeti sam.

Skupio je snage koliko je preostalo i otišao na kliniku za odvikavanje i detoksikaciju. Trudio se iz petnih žila da se očisti, a ubrzo je počeo da se osjeća zdravije nego ikad!

Konačno, riješio je da potraži svoju porodicu. Ubrzo je na Fejsbuku primio poruku od djevojke koju ne poznaje. Bila je to njegova ćerka, sa kojom je dogovorio njegovu posjetu porodici.

 

Kada se pojavio na vratima tražeći drugu šansu, niko nije mogao da vjeruje da se to dešava. Njegova supruga je svakog dana očekivala de će joj javiti da više nije živ.

Nakon mnogo borbe, suza, patnje i zla, uz mnogo ljubavi i opraštanja, ova porodica je ponovo zdrava i kompletna!

Likemag

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com