UHAPŠENA DJEVOJKA: Probudio se, ušao u dnevnu sobu i zatekao nepoznatu djevojku kako premeće fioke - Volim Podgoricu

UHAPŠENA DJEVOJKA: Probudio se, ušao u dnevnu sobu i zatekao nepoznatu djevojku kako premeće fioke

Sarajka Džejna Hujić (26) završila je u spuškom zatvoru, nakon što je  uhapšena u stanu u Budvi, koji je pokušala da opljačka. 

Hujićeva je prije tri noći provalila u stan na Mainskom putu, u kom su u jednoj od soba spavali vlasnici stana.

Prema saznanjima “Vijesti” iz policije, dvadesetšestogodišnja provalnica probudila je domaćina preturajući ladice u dnevnoj sobi.

On je inspektorima ispričao da je nakon toga ustao, ušao u dnevnu sobu i tamo zatekao nepoznatu djevojku kako premeće fioke i natkasne u potrazi za novcem i dragocjenostima. Rekao je da je “gošća” tada krenula da bježi ka izlaznim vratima, te da ga je odgurnula.  Budvanin je spriječio Hujićevu  da pobjegne iz njegovog stana, a potom je pozvao policiju. Sagovornik iz istrage ispričao je da je  Hujić inspektorima tvrdila da je greškom  ušla u stan Budvana, te da je navodno htjela da posjeti drugaricu koja je  odsjela u komšiluku.

Budvanski policajci stavli su joj lisice na ruke, i o hapšenju obavijestili tužioca. Kotorski tužilac nakon saslušanja odredio je zadržavanje do 72 sata, a potom sudiji za istragu predložio da Sarajki odredi pritvor.

Istražni sudija kotroskog Osnovnog suda Špiro Pavićević juče joj je nakon saslušanja odredio pritvor do 30 dana.  

Pavićević, portparol Osnovnog suda Kotor, kazao je za “Vijesti” da je kao postupajući sudija saslušao osumnjičenu  u prisustvu branioca. Dodao je da je  prihvatio predlog tužioca i odredio joj pritvor zbog opasnosti od bjekstva.  Prema saznanjima “Vijesti” Hujićevoj, koja je navodno u Budvu došla da radi kao konobarica, ovo nije prva pljačka.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com