Evo ko su DOBITNICE ulaznica za koncert Dina Merlina! - Volim Podgoricu

Evo ko su DOBITNICE ulaznica za koncert Dina Merlina!

Portal ,,Volim Podgoricu” poklanja tri karte za koncert Dina Merlina. 

Sve tri ulaznice osvojile su čitateljke. 

Njihova imena su: Sanja Krgović, Slađana Bulatović i Jovana Kovačević. 

Čestitamo dobitnicama! 

Podsjećamo, ovaj spektakl planiran je za subotu 5. avgust.

 


Sve spremno za spektakl! 

Pripreme za dugoiscekivane koncerte koji ce se 5. i 6. avgusta odrzati na jednoj od najljepsih crnogorskih plaza, Pearl u Ulcinju blize se kraju. Pr koncerata, Sanja Markovic istice da je skoro sve spremno za nezaboravan provod, uz vodeca imena regionalne i svjetske scene.

  

Svi koji su juce prolazili Pearl plazom, mogli su da vide da je počelo postavljanje bine na kojoj će za vikend nastupiti najpopularnija muzicka imena.

Organizatori mole da, zbog velikog broja očekivanih posjetilaca, svi koji su kupili ulaznice za koncerte, krenu ranije za Ulcinj, kako bi se izbjegle gužve na ulazima i tako obezbijedila mjesta na vrijeme.

 

Da će dnevne zurke biti vrhunske, postaje jasno pogledom na popis Dj-eva koji će u subotu 5. avgusta, razgaliti brojne ljubitelje elektro muzike. Za DJ pult staju Vivo Iz Izraela i Mon iz Spanije, sa pocetkom u 11 h, bez kojih je nemoguće zamisliti sam vrh ovog muzickog žanra.

 

Nakon elektro zabave, provod se od 20 h nastavlja uz Dzenana Loncarevica koji ce publiku zabavljati do 22 h kada stejdz preuzima najpoznatiji bosanskohercegovački kantautor i jedna od najvećih i najpopularnijih muzičkih zvijezda – Dino Merlin.

,,Poznato je da se vecina njegovih pjesama smatra  evergreenim-a i među najpoznatijima i najslušanijima su u regionu.Publika ce uzivati u hitovima koji su obiljezili njegovu karijeru,, – porucuju organizatori.

Sjutradan, 6. avgusta, od 15 h publiku ce zabavljati fantastičan duo Bang La Decks i Dea Tosic. Nezaboravna zurka slijedi od 21 h uz hitove Lexington benda, koje mnogi nazivaju regionalnom muzičkom senzacijom. Plan je da koncert traje nesto vise od dva sata, mada, kako isticu clanovi benda, ukoliko publika bude trazila od njih, ,,Najveca zurka na plazi,, ce se produziti.

 

Organizovan je prevoz iz vise crnogorskih gradova sa vise polazaka tokom oba dana vikenda a sa povratkom u 03h..Vise informacija na broj telefona +382 69 / 793-893

 

Ocekuje se prisustvo vise od 20 000 posjetilaca, zato krenite ranije i budite dio najglamuroznije manifestacije na Pearl plazi, u Ulcinju.

 

 

 

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com