PLANIRATE ODLAZAK NA PUT? Evo gdje su obustave saobraćaja - Volim Podgoricu

PLANIRATE ODLAZAK NA PUT? Evo gdje su obustave saobraćaja

 

Auto moto savez Crne Gore savjetovao je danas vozače da, zbog visokih temperatura, putuju u ranim jutarnjim časovima i prave češće pauze.

Saobraćaj teretnih vozila čija je dozvoljena masa veća od 7,5 tona je, od 17 do 22 sata, zabranjen na djelovima puteva: M-2 Bioče – Kolašin – Mojkovac, M-2 Podgorica – Sotonići – Petrovac, M-2 i M-2.4 granični prelaz Debeli brijeg – Herceg Novi – Kotor – Tivat – Budva – Bar – granični prelaz Sukobin i M-2.3 Podgorica – Cetinje – Budva.

Zabrana se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza, vozila za održavanje puteva i ptt instalacija, kao i vozila za pomoć na putu, specijalna vozila za prevoz životinja, betona i asfaltne mase i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Naredba se ne odnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na dijelu magistralnog puta M-2 od graničnog prelaza Debeli brijeg preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mjestu Lipci.

Zbog minerskih radova na južnom portalu tunela Vežešnik auto puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 15 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Na dionici auto puta Bar – Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče – Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminu od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu, dionica Cetinje – Njeguši, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-2, dionica Rožaje – Špiljani se, zbog sanacija klizišta Besnik i kosine na lokalitetu Zeleni, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu R-12 Petrovići – Vraćenovići, režim saobraćaja će zbog radova biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu R-23 Resna – Grahovo, zbog proširenja krivina, saobraćaj će biti obustavljen ne duže od 15 minuta od osam do 17 sati.

Portal Analitika

3 komentara

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything in this way before. So nice to locate somebody by original thoughts on this subject. realy thanks for beginning this up. this fabulous website is one thing that is needed on the internet, a person with a bit of originality. beneficial project for bringing a new challenge towards internet!

  2. Certainly completely with your conclusions and think that you’ve made some excellent points. Also, I like design of your respective site plus the easier navigation. I’ve bookmarked your website and may return often!

  3. Awsome post and right to the point. I don’t know if this is truly the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to get some professional writers? Thanks

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com