PLJAČKA USRED DANA: Upali u dvije kuće i odnijeli nakit - Volim Podgoricu

PLJAČKA USRED DANA: Upali u dvije kuće i odnijeli nakit

 U jednu kuću lopovi su se ušunjali, jer je kuća bila otvorena. Pokarli su manju količinu zlatnog nakita. U drugu kuću su provalili i odnijeli nakit, u vrijednosti od oko 500 eura.

 

U naselju Gomila, iznad Igala, lopovi su danas oko 16 časova pokrali nakit u dvije kuće. Oštećeni su prijavili policiji krađu nakon što su opazili nered i da je obavljen pretres, piše Radio Jadran

U jednu kuću lopovi su se ušunjali, jer je kuća bila otvorena. Pokarli su manju količinu zlatnog nakita. U drugu kuću su provalili i odnijeli nakit, u vrijednosti od oko 500 eura. Policija obavlja uviđaj.

Inače, nije ništa neobično da se u špicu sezone dešavaju krađe, kada sa tursitima stižu i oni koji imaju loše namjere. Osim toga, pamtimo i da je prije par godina na području Herceg Novog bilo mnogo više krivičnih djela krađe i razbojništva.

1 komentar

  1. Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too great. I really like what you have acquired here, certainly like what you’re saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible. I can’t wait to read far more from you. This is actually a terrific website.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com