Početna » NOVOSTI » Društvo » “Ako su oni spremali likvidaciju, Bog im je vratio i tu se priča završava”
Foto Svetlana Mandić/Vijesti

“Ako su oni spremali likvidaciju, Bog im je vratio i tu se priča završava”

Porodica Nikšićanina Milana Pekovića (25), koji je sa sugrađaninom Boškom Božovićem (22) stradao u eksploziji bombe u Tivtu, apelovala je na medije da se suzdrže od objavljivanja tekstova o tom događaju, dok zvanična istraga ne otkrije sve detalje.

Apel porodice prenosimo integralno:

“Dok nadležni organi koji rade na rasvjetljavanju događaja – Uprava policije i Više državno tužilaštvo  Podgorica, ne izdaju zvanično saopštenje o konkretnom događaju ili o drugim događajima, ako su stradali bili umiješani u iste.

Ovo ističemo pogotovo iz razloga što  većina medija u Crnoj Gori,  mimo zvaničnog saopštenja Uprave policije, svojim proizvoljnim pisanjem bez dokaza, zasnovanim na tzv. ‘dobro obaviještenim izvorima iz policije’ ovaj događaj  i stradale iz njega  pokušava dovesti u vezu sa nekim prethodnim krivičnim djelima i klanovima.

Ukoliko nadležni crnogorski organi izađu u javnost sa dokazima o njihovoj ranijoj umiješanosti u kriminalne radnje, porodica će to prihvatiti.

Ovako pisanjem na osnovu ‘operativnih saznanja’ koja su dobijena navodno od  policijskih službenika, što je takođe sa njihove strane nekorektno i protivzakonito, samo nanosi bol i tugu za stradalima, a isto tako unosi i nemir među porodice Peković i Božović koje žive poštenim životom i nemaju apsolutno nikakve veze sa crnogorskim klanovima koji se pominju u medijima.

Ako su naša djeca uradila bilo šta od navedenog, ili ako su pripremala bilo čiju likvidaciju, onda ga je bog njima vratio i tu se priča završava”, navodi se u pismu porodice Peković.

Check Also

Siniša Milić (45) likvidiran “marmeladom”: Ovaj eksploziv se nudi na crno u Crnoj Gori, Albaniji i BiH

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

SINIŠA MILIĆ RAZNIJET BOMBOM USRED BIJELA DANA: Živio na relaciji BG-PG-Bar, zabranjen mu ulazak u Crnu Goru (FOTO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *