Početna » NOVOSTI » Društvo » “Ako su oni spremali likvidaciju, Bog im je vratio i tu se priča završava”
Foto Svetlana Mandić/Vijesti

“Ako su oni spremali likvidaciju, Bog im je vratio i tu se priča završava”

Porodica Nikšićanina Milana Pekovića (25), koji je sa sugrađaninom Boškom Božovićem (22) stradao u eksploziji bombe u Tivtu, apelovala je na medije da se suzdrže od objavljivanja tekstova o tom događaju, dok zvanična istraga ne otkrije sve detalje.

Apel porodice prenosimo integralno:

“Dok nadležni organi koji rade na rasvjetljavanju događaja – Uprava policije i Više državno tužilaštvo  Podgorica, ne izdaju zvanično saopštenje o konkretnom događaju ili o drugim događajima, ako su stradali bili umiješani u iste.

Ovo ističemo pogotovo iz razloga što  većina medija u Crnoj Gori,  mimo zvaničnog saopštenja Uprave policije, svojim proizvoljnim pisanjem bez dokaza, zasnovanim na tzv. ‘dobro obaviještenim izvorima iz policije’ ovaj događaj  i stradale iz njega  pokušava dovesti u vezu sa nekim prethodnim krivičnim djelima i klanovima.

Ukoliko nadležni crnogorski organi izađu u javnost sa dokazima o njihovoj ranijoj umiješanosti u kriminalne radnje, porodica će to prihvatiti.

Ovako pisanjem na osnovu ‘operativnih saznanja’ koja su dobijena navodno od  policijskih službenika, što je takođe sa njihove strane nekorektno i protivzakonito, samo nanosi bol i tugu za stradalima, a isto tako unosi i nemir među porodice Peković i Božović koje žive poštenim životom i nemaju apsolutno nikakve veze sa crnogorskim klanovima koji se pominju u medijima.

Ako su naša djeca uradila bilo šta od navedenog, ili ako su pripremala bilo čiju likvidaciju, onda ga je bog njima vratio i tu se priča završava”, navodi se u pismu porodice Peković.

Check Also

FORENZIČARI UTVRDILI: “Pištolj nije korišćen u likvidaciji Roganovića”

Pištolj koji je pronađen nakon što su 1. avgusta u eksploziji bombe u Tivtu poginuli ...

Eksplozija kod Hrama: Uzeti snimci, još nema saslušanja, niti osumnjičenih

Policija je uzela snimke sa nadzornih kamera sa više lokacija kako bi pokušala da identifikuje ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *