GLOGOVAC NA UDARU ESTRADE: Odbrusila mu i Rada i pomenula čak i Batu Živojinovića - Volim Podgoricu

GLOGOVAC NA UDARU ESTRADE: Odbrusila mu i Rada i pomenula čak i Batu Živojinovića

Nebojša Glogovac žestoko je opleo po Ceci Ražnatović i Dari Bubamari, koje je označio kao primjere srozavanja svih vrijednosti u društvu.

Glumac je u intervjuu za bosanski nedeljnik Dani izjavio da su danas zakon folkerke kao što su Ceca i Dara.

NEBOJŠA GLOGOVAC: Ceca je Šekspir, Dara Bubamara je zakon!

Glogovac se, zbog ovoga, našao na udaru estrade.

FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE

“Po tome gdje i kome novac ide, lako možete zaključiti u kakvom društvu živimo, za koje se vriednosti zalažemo, šta se cijeni. A cijeni se Dara Bubamara, jebiga! Ona napuni koju god hoće halu kad god poželi! I puna je love! Vjerovatno ima i neke dodatne aktivnosti, ali bože moj! Ovo je svijet silikonskih sisa i dupeta. U njemu je Dara Bubamara zakon, ne ja”, revoltirano je rekao on.

Odgovorila mu je i pjevačica Rada Manojlović:

“Kako samo glumci? Nikad sportisti, postoje valjda i druge profesije u ovoj zemlji osim glumaca. Nekako njima najviše smetaju pjevačice, folk pjevačice pogotovo. I sama sam se susrela sa glumicama, “velikim zvijezdama”… koje, onako imaju stav prema nama kao da smo mi niža rasa. Ne znam što je to tako. Prva uvijek pada po nama. Šta bi trebalo da kaže Šaban Šaulić, ili Lepa Lukić, za sve nas koje ne pjevamo kao Šaban Šaulić i Lepa Lukić?”, počela je Rada.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Na pitanje da prokomentariše Glogovčevu izjavu da je “Ceca Šekspir današnjice”, Rada nije bježala od odgovora.

“Tržište određuje potražnju i cijenu. Ja isto tako mogu da sjednem i da se bunim što neko ko možda ne zna da pjeva – pjeva i košta možda više od mene, Cece… Ali, ako taj neko ima prođu na tržistu, ako ljudi masovno kupuju karte za njegov koncert, ja samo mogu da vidim šta taj neko radi bolje od mene, pa da naučim nešto, da se snađem u svijetu koji je mnogo surov”, izjavila je pjevačica.

Na pitanje kakvo je njeno mišljenje o Glogovcu i glumcima, Rada je iskreno odgovorila, pa pomenula i pokojnog Batu Živojinovića.

“Super, ali činjenica je da imaju nešto protiv nas. Ja samo mogu da kažem da je mene obožavao, i da sam bila omiljena pjevačica pokojnog Bate Živojinovića, tako da je to moj komentar na cijelu priču. Bila sam kod njega u kući, i pozdravljam ovom prilikom gospođu Lulu i cijelu njegovu porodicu. Ako sam njima bila dobra, ne bih dalje ništa komentarisala”, zaključila je Rada sa širokim osmijehom.

Izvor: Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com